Učenici International Schoola imaju veliku privilegiju da besplatno koriste jedan od najinteresantnijih edukativnih servisa koje je kreirao zajednički osnivač, LINK group – OKengleski.

Zahvaljujući tome što je njihova škola deo velike obrazovne porodice LINK groupa, učenici International Schoola mogu da urade test i provere svoj nivo znanja engleskog jezika, da na osnovu toga dobiju besplatan kurs i da zatim nastave sa usavršavanjem svog znanja engleskog dok ne budu u potpunosti zadovoljni njime.

Šta je OKengleski?

OKengleski je jedinstvena ponuda kurseva za sve koji žele da nauče engleski jezik, od potpunih početnika do onih koji se spremaju za polaganje ispita za Cambridge sertifikate, kao i za sve one koji su negde između:

OKengleski nudi grupne ili individualne časove – onlajn! Ove sesije na sajtu OKengleski koncipirane su tako da učenik i profesor komuniciraju, prelaze gradivo, vežbaju i rade zadatke uživo, putem interneta. Oni komuniciraju pomoću video, audio i tekstualnog četa. Učenicima su na raspolaganju i raznovrsni sadržaji na vebu. Tehnologija koja se primenjuje je napredna, ali i veoma laka za korišćenje i, pritom, sigurna i bezbedna, kako bi istu mogla koristiti i deca.

Priprema za međunarodne Cambridge ispite

U saradnji sa British Councilom, koji je partner našeg osnivača, LINK groupa, u edukaciji mladih, učenicima International Schoola omogućeno je pohađanje pripremnih kurseva za polaganje Cambridge ESOL ispita – FCE i BEC. Polaganje FCE i BEC ispita održava se u British Councilu, dok se na sajtu OKengleski učenici mogu, na najbolji način, pripremiti za polaganje bilo kog od ovih ispita i sticanje ovih prestižnih sertifikata. Pripremni kursevi usklađeni su sa svim nivoima ovih ispita za koje se organizuje polaganje.

 

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »