eduTV – korak dalje za učenje 21. veka

Doživotno obrazovanje i usavršavanje su neizostavan trend modernog doba, a njihov značaj je nemerljiv.

Zato učenici International Schoola preko svoje Android mobilne aplikacije imaju mogućnost da u svakom trenutku gledaju obrazovnu televiziju eduTV, prvu neprofitnu edukativnu TV stanicu u regionu, čija je misija da kroz širenje edukativnih sadržaja podstiče želju za edukacijom tokom celog života.

 

 

eduTV kreira program blizak, pre svega, mladima, ali i svima koji žele da unaprede svoje znanje i veštine. Ova obrazovna televizija istovremeno edukuje i motiviše na svakodnevno učenje, informisanje i lično usavršavanje, ne zaboravljajući pritom ni na zabavu. eduTV želi da se približi savremenom gledaocu koji bira tempo kada i šta želi da gleda, ali i da uči čak i dok se opušta uz TV program.

Teme koje obrađuje eduTV i način na koji to radi uvešće vas u savremenu eru televizije. Usmerena je na ljude koji znaju da cene svaki trenutak svog vremena.

eduTV je projekat kompanije LINK group, osnivača International Schoola, pa svi naši učenici i putem IS mobilne aplikacije za Android uređaje mogu da prate veliki broj interesantnih i korisnih sadržaja, koji im pomažu da unaprede svoja znanja i veštine, i na ovaj način učenje učine još interesantnijim.

 

eduTV – kanal za učenje i zabavu

Na eduTV-u edukativni sadržaj pratite na drugačiji i zabavniji način. U nesvakidašnje osmišljenim emisijama koje obrađuju savremene teme iz različitih oblasti imate priliku da saznate nove, korisne stvari i dobijete ideje i motivaciju za lično usavršavanje i napredovanje.

eduTV vam omogućava i da budete u toku sa zanimljivostima kako iz sveta nauke, obrazovanja, tehnologije i biznisa, tako i iz sveta kulture, umetnosti i mnogih drugih oblasti.

 

Izaberite pravu eduTV emisiju za sebe

Za interesantne teme iz polja nauke i obrazovanja tu su emisije „Super nauka”, „Space Show”, „Edukacija” i „Veliki umovi”. Ako razmišljate o planovima za svoju buduću profesiju, želite da se oprobate u preduzetništvu ili različitim projektima, eduTV je vaš savetnik kroz emisije „eduKARIJERA” i „How To”.

Inspirativne priče o najperspektivnijim mladim ljudima iz naše zemlje očekuju vas u „Talentima”, dok su psihološke teme rezervisane za „Mape uma” i „Psihološki ugao”. Emisija „Tema nedelje” bavi se aktuelnim društvenim temama kao što su dualno obrazovanje, privatno školstvo i mnoge druge, što posebno može interesovati naše učenike, a gosti su stručnjaci iz različitih oblasti.

Praktične savete koji se tiču zdravlja, ishrane i nege duha i tela moći ćete da čujete u emisijama „Gastro bukvar”, „Saveti za vas” i „Body&Soul”.

Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas na eduTV-u, zato iskoristite priliku da pratite program ove edukativne televizije – očekuju vas brojna iznenađenja!

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »