Koncipirana kao Future Ready School i kao mesto na kome učenici na kreativan i moderan način saznaju svet oko sebe, International School predstavlja veoma inspirativnu sredinu za ambiciozne mlade, koji teže postizanju visokih akademskih ciljeva. U modernom svetu koji se neprestano menja neophodno je držati korak sa vremenom i stalno usvajati nova znanja. Upravo zbog toga smo i odlučili da napravimo najbolji spoj svetskih metodičkih trendova, informacionih tehnologija i nastavnog programa.

Nastava isključivo na engleskom, prepoznavanje i razvijanje talenata, multidisciplinarna znanja, podizanje opšte kulture i usavršavanje društvenih veština daju našoj školi prednost pri izboru obrazovne ustanove za nastavak školovanja. Ono što ovu školu čini drugačijom nije samo savremen pristup radu već i profesori modernih shvatanja, koji kroz mentorski rad učenicima razvijaju unutrašnju motivaciju i potrebu da se kroz nova saznanja usavršavaju.

Moderna zgrada u centru Beograda opremljena je najmodernijim nastavnim pomagalima i interaktivnim tablama. Prostrane učionice, amfiteatar, centar za učenje, biblioteka i školski restoran pružaju učenicima stimulativnu sredinu za celodnevni boravak. Školovanje u International Schoolu je uzbudljivo putovanje prepuno istraživanja, druženja i zabave. U ovoj školi učenici uče ne zato što moraju – već zato što žele.

International School je zato pravo mesto za više razrede osnovnog i srednje obrazovanje. To je škola u kojoj se uči, druži, raste i razvija, škola koja uči kako se poštuje različitost, da je rad ono što nas dovodi do uspeha i da su prijateljstva ulaganje u budućnost.

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »