International School ništa ne prepušta slučaju, pa će tako već prvog dana nove školske godine novim učenicima svih programa dodeliti na svečanom prijemu u školi International School Starter Set, u kom će se naći neophodni rekviziti za jedinstvenu školsku avanturu koja je pred njima.

Šta se nalazi u ovom setu?

Školske uniforme kao znak prepoznavanja učenika International Schoola

Da bi i zvanično postali deo stvarno drugačije škole, učenici će već prvog dana na poklon dobiti školsku uniformu sa obeležjem International Schoola koja na najbolji način potvrđuje da se International School trudi da ide u korak sa razvijenim školskim sistemima širom sveta.

Uniformu u International Schoolu ne nose samo učenici već svi zaposleni, a svi zajedno trude se da drugima verno prenesu misiju i viziju škole – da će učenici imati snagu i mudrost da svojim odlukama promene svet nabolje, a da će baš International School biti mesto na kome će se rađati nove ideje, negovati talenti i unaprediti znanja.

Školski pribor za beleške

International School svojim učenicima u ovom kompletu poklanja i sveske i olovke sa svojim obeležjem. Iako je većina osnovaca i srednjoškolaca već išla sa roditeljima u nabavku knjiga, rančeva, gumica, šestara, lenjira i drugog školskog pribora, nikada nije previše svezaka i olovaka, zbog čega će se baš ovaj pribor naći u ovom jedinstvenom setu.

Pravilnici International Schoola za bolje prilagođavanje u novoj okolini

Kako bi se učenici International Schoola bolje upoznali sa načinom na koji škola radi, prva stavka u školskom kompletu jesu pravilnici International Schoola.

Pravilnik će učenike upoznati sa pravilima ponašanja učenika, nastavnika i roditelja, pravima i obavezama učenika, sistemom ocenjivanja, pravilima oblačenja, time kako funkcioniše mentorstvo itd.

Spremni za nove izazove

Učenicima će savremeni set olakšati da razumeju kako funkcioniše nova sredina čiji će deo postati, a ovaj znak pažnje pokazaće im i da je u International Schoolu svaki novi učenik podjednako važan.

Pravilnici učenicima pomažu da reše sve nedoumice koje se tiču načina na koji škola funkcioniše; Školske uniforme će im pomoći da se brzo i jednostavno uklope u društvo i moderno okruženje, dok će im sveske i olovke biti odlični saborci već u prvoj nedelji septembra. Roditelji takođe mogu da pregledaju pravilnike kako bi svojoj deci pomogli da se lakše prilagode u novoj školi.

Ovim gestom International School nastavlja da opravdava status najmodernije Cambridge i IB škole u Srbiji i regionu, pružajući svojim učenicima najbolje uslove za školovanje na ovim prostorima.

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »