Moderan u svakom smislu, International School pruža kompletno obrazovanje koje je zasnovano na svetskim obrazovnim standardima i predstavlja idealnu pripremu učenika kako za fakultete u Srbiji, tako i za internacionalne visoke škole, odnosno svetske univerzitete. International School je Future Ready School i zato je kompletna nastava u njoj savremena i okrenuta budućnosti.

Kreativna i interaktivna nastava

Primenom standardizovane, savremene i stimulativne metodike nastave naša škola temeljno i kvalitetno unapređuje jezičke, matematičke, naučne, umetničke, kulturne, tehničke i informatičke kompetencije učenika – što predstavlja pravu osnovu za nastavak obrazovanja i dalji intelektualni i akademski razvoj.

Kabinetska nastava je propraćena upotrebom interaktivnih tabli i edukativnog softvera, a praktična istraživačkim radom i kritičkim razmišljanjem.

Motivisani za rad

Visoki standard akademskih zahteva prate kvalifikovani i motivisani profesori, koji posvećuju pažnju obrazovnim potrebama svakog učenika ponaosob. Efektivnom kombinacijom opštih i stručnih znanja, uz praksu na najrazličitijim poljima, motivišemo učenike da svoje znanje primene na najbolji mogući način.

Pored nastavnih predmeta u sastavu zvaničnog i obaveznog programa, učenicima omogućavamo razvoj profesionalnih veština, pre svega stranih jezika i poslovnih veština, pripremajući ih na taj način za budućnost 21. veka.

Razvoj i napredovanje učenika u svakom pogledu

Naš cilj je pun intelektualni, emocionalni, socijalni, moralni i fizički razvoj svakog učenika, u skladu sa njegovim uzrastom, razvojnim potrebama i interesovanjima. Baš zbog toga težimo da u našoj školi razvijamo sposobnosti pronalaženja, analiziranja, primene i saopštavanja informacija, uz vešto i efikasno korišćenje informaciono-komunikacionih tehnologija.

Kroz celokupni proces obrazovanja i vaspitanja, učenici International prihvataju znanja, veštine i vrednosne stavove, koji doprinose njihovom razvoju i uspehu, ali i razvoju i uspehu njihovih porodica, zajednice i društva u celini.

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »