International School je ustanova opšteg vaspitnoobrazovnog tipa, koja učenicima pruža najkvalitetnije četvorogodišnje obrazovanje, obezbeđujući im pritom direktnu prohodnost na fakultete tehničkog, prirodno-matematičkog i društveno-humanističkog usmerenja, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Svesni smo da je u današnje vreme neophodno što svestranije i primenjivije znanje. Interdisciplinarnost je postala imperativ u savremenim visokoobrazovnim institucijama i kompanijama. Zato je u International School, koja je Future Ready School, krajnji cilj obrazovanja i vaspitanja pun intelektualni, emocionalni, socijalni, moralni i fizički razvoj učenika, u skladu sa njihovim sposobnostima, potrebama i interesovanjima.

Akreditacije

ministarstvo-logo-maliNa osnovu rešenja Ministarstva obrazovanja, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije br. 022-05-00036/2015-03 od 14. 3. 2016. i 022-05-203/2018-07 od 25. 8. 2020, International School je dobio dozvolu da primenjuje plan i program opšteg obrazovanja za decu uzrasta od 5 do 19 godina. Mi ćemo nastaviti da osvežavamo plan i program kroz uvođenje novih nastavnih resursa, osmišljavanje novih kurseva za učenike i pružanje prilika za stručni razvoj nastavnika.

Takođe, International School možete pronaći na spisku akreditovanih obrazovnih institucija u Srbiji, koji je dostupan na sajtu ministarstva.

International School je takođe akreditovan od Univerziteta u Kembridžu kao Cambridge International School EA034. Škola primenjuje plan i program za osnovnu školu, gimnaziju i A Levels. Ova akreditacija je rezultat poštovanja strogih kriterijuma koji se tiču stručnosti nastavnog kadra, raznolikosti nastavnih resursa, održavanja objekata i mera bezbednosti.

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2021/22. je u toku! Prijavite se ovde »