International School je ustanova opšteg vaspitnoobrazovnog tipa, koja učenicima pruža najkvalitetnije četvorogodišnje obrazovanje, obezbeđujući im pritom direktnu prohodnost na fakultete tehničkog, prirodno-matematičkog i društveno-humanističkog usmerenja, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Svesni smo da je u današnje vreme neophodno što svestranije i primenjivije znanje. Interdisciplinarnost je postala imperativ u savremenim visokoobrazovnim institucijama i kompanijama. Zato je u International School, koja je Future Ready School, krajnji cilj obrazovanja i vaspitanja pun intelektualni, emocionalni, socijalni, moralni i fizički razvoj učenika, u skladu sa njihovim sposobnostima, potrebama i interesovanjima.

Akreditacije

ministarstvo-logo-maliRešenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije br. 022-05-00036 /2015-03, od 14.3.2016, International School je dobila dozvolu da sprovodi nastavni plan i program za školu opšteg tipa. Ovaj plan i program neprekidno osvežavamo nastavnim materijalom, kursevima veština za učenike i stručnim usavršavanjem profesora.

International School se nalazi na mapi sa lokacijama svih obrazovnih institucija u zemlji, koje se nalaze na sajtu Ministarstva, jednostavnim ukucavanjem imena škole – International School – u pretraživač ispod mape ili pretragom u okviru srednjih škola.

Skeniran dokument

Unverzitet u Kembridžu akreditovao je  International School, kao Kembridž međunarodnu školu broj EA034 sa Secondary 2 i A-levels kurikulum. Akreditaciju smo dobili na osnovu strogih kriterijuma za stručnost nastavnog kadra, raznovrsnost nastavnog materijala, opremljenost prostora i sigurnosne mere.

Skeniran dokument

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2020/21. je u toku! Prijavite se ovde »