International School marljivo i kontinuirano prati napredak i razvoj svakog učenika. Pored testova napredovanja i modula, svakom učeniku se dodeljuju zadaci osmišljeni da unaprede veštine rešavanja problema, kreativnost i kritičko mišljenje.

Tokom školske godine učenicima se dodeljuju onlajn procene znanja u skladu sa Cambridge International standardima i kriterijumima. Ove procene znanja nam omogućavaju da uspostavimo tok učenja svakog učenika i prilagodimo ga tako da ispuni stroge Cambridge International kriterijume.

Naši učenici uvek dobijaju značajne, nepristrasne i pouzdane povratne informacije

Pre zvaničnih Cambridge International ispita u junskim ili novembarskim ispitnim rokovima, učenicima se daju probni ispiti kako bi procenili svoje veštine i znanje i otkrili šta bi trebalo da poboljšaju do ispitnog roka.

Svako pitanje u procenama znanja ili probnim ispitima je osmišljeno u skladu sa zvaničnim Cambridge International kriterijumima, što znači da će naši učenici uvek dobiti značajne, nepristrasne i pouzdane povratne informacije.

30% popusta za svaku prijavu ispita za Cambridge International sertifikate

Da bi dobili zvanične Cambridge International sertifikate za položene ispite, učenici moraju da polažu ispit u zvanično verifikovanim Cambridge International školama. Učenici koji žele da polažu ispite u International Schoolu dobijaju 30% popusta za svaku prijavu ispita. Učenici koji ne mogu da polažu ispite u International Schoolu mogu da potraže Cambridge International škole u svojoj lokalnoj oblasti i da se prijave putem OVOG LINKA.

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »