Svesni smo koliko su međunarodne diplome i usklađenost obrazovnog sistema sa svetskim standardima značajni za profesionalnu budućnost učenika. Zbog toga je International School svojim učenicima omogućila da se školuju prema Cambridge International programu i steknu diplome ovog prestižnog univerziteta.

Kao Cambridge međunarodna škola, International School pripada velikoj porodici koju čini 10.000 škola u više od 160 zemalja širom sveta, što našim učenicima otvara mnogobrojna vrata. Ovakav način školovanja omogućava učenicima da za četiri godine završe dva nivoa Cambridge International programa i steknu dve internacionalne Cambridge diplome, koje će im otvoriti put do najuglednijih svetskih univerziteta i kompanija.

Učenici koji izaberu školovanje prema Cambridge International programu nastave I i II razred pohađaju na IGCSE nivou, dok III i IV godinu završavaju po A-levels programu. Po završetku prvog nivoa, odnosno II razreda, mogu da polažu međunarodni ispit i steknu ICE diplomu, dok nakon IV godine mogu steći prestižnu AICE diplomu.

International Qualifications and Education Programmes

Kembridž

Plan i program prema kome radimo kreiran je u Cambridge centru za međunarodne ispite i ispunjava najviše obrazovne standarde. Našim učenicima dostupan je veliki izbor predmeta, mnoštvo mogućnosti za usavršavanje, bogati resursi i mogućnost sticanja prestižnih međunarodnih diploma. Pored toga, naši profesori prolaze veoma zahtevne obuke kako bi ispunjavali visoke Cambridge standarde.

Učenici koji se opredele za Cambridge International program pohađaju nastavu isključivo na engleskom jeziku i sva njihova komunikacija sa profesorima i drugovima u školi odvija se na engleskom jeziku. Cilj nam je da naši učenici usavrše svoj engleski tako da ga koriste u svim okolnostima i to na nivou izvornih govornika. Pogledajte Cambridge prospekt za međunarodne ispite.

 

Izvor: Cambridge Schools YT kanal

Profesori sa savremenim pristupom nastavi

Naši profesori prošli su posebnu obuku kako bi mogli da predaju prema Cambridge International programu i redovno se profesionalno usavršavaju kroz radionice i seminare pomoću kojih obogaćuju svoje pristupe predavanjima i čine ih zanimljivijim.

Osim toga, imaju i široku podršku u vidu nastavnih planova, udžbenika i drugih publikacija, materijala za pripremu testova i sličnog. Sve publikacije i nastavni planovi odobreni su direktno iz Cambridge centra za međunarodne ispite. Sve ovo omogućava učenicima da steknu, utvrde i provere znanja pre zvanične provere koju će raditi na kraju programa.

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »