Učenicima International Schoola omogućavamo razne dodatne usluge i aktivnosti u cilju podrške vaspitnoobrazovnom procesu.

Na zahtev roditelja/staratelja, International School može da organizuje prevoz učenika od kuće do škole, i obrnuto. Cena prevoza formira se na osnovu broja učenika koji idu u istom pravcu (cena je niža ukoliko se u vozilu vozi veći broj učenika), broja dana u mesecu za koje treba organizovati prevoz i udaljenosti.

Prema potrebi, učenici mogu da se pretplate na obroke u školi. U ponudu ulazi ručak, a na početku svakog meseca, učenik popunjava upitnik i bira koje od jela želi da dobija narednog meseca. Obroci se dopremaju iz ketering službe i serviraju u školskom restoranu

U proleće svake godine, International School za maturante organizuje petodnevnu ekskurziju po destinacijama u Evropi. Učenici sami biraju gde žele da idu i učestvuju u osmišljavanju mape putovanja, označavajući sva turistička, kulturna i istorijska mesta koja bi na tom putovanju želeli da posete. Na osnovu željenog putovanja i ponuda prevoznika, formira se cena. Za učenike koji se opredele da ostanu u Beogradu organizuje se prilagođena nastava.

S obzirom na to da International School promoviše zdrav život, predlažemo svim roditeljima/starateljima da se priključe akciji godišnjeg zdravstvenog pregleda učenika (koja nije obavezna, ali je poželjna). Cena pregleda formira se u skladu sa cenovnikom zdravstvene ustanove čije usluge koristimo.

Napomena: Svaku od dodatnih usluga organizuje i nudi International School, ukoliko se za istu izjasni najmanje 10 učenika u školskoj godini.

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »