Deo LINKgroupa

Kompanija koja pomera granice u obrazovanju

LINK group je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom iz oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Uspešno posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta. Sa željom da podigne svest o značaju obrazovanja, LINK group promoviše edukaciju podržanu savremenom tehnologijom i digitalnom pismenošću 21. veka. Kao lider u obrazovanju na daljinu i edukativnih aplikacija na prostoru jugoistočne i istočne Evrope, i pionir u svetu u razvoju edukativnih softverskih rešenja za onlajn edukaciju, LINK group je putem e-learning sistema pomogao polaznicima širom sveta da ostvare svoje profesionalne ciljeve.

Jedinstvena metoda učenja

LINK group je razvio jedinstvenu metodu učenja – „Arhitekturu saznanja”,  koja pomaže sticanje i usavršavanje znanja iz izabranih oblasti, koristeći sve raspoložive tehnologije i individualne metode učenja, shodno preferencijama, dosadašnjem iskustvu, stilu učenja i raspoloživom vremenu. Proces učenja je za svakog drugačiji, intezivan i kvalitetan, omogućavajući svakom pojedincu da nakon školovanja veštine i znanja prezentuje u poslovnom svetu na najadekvatniji način i ostvari uspešnu karijeru.

ccdMALALife-long learning

Ključna navika u životu svakog profesionalno ostvarenog stručnjaka je stalna težnja ka ličnom razvoju i konstantnom, celoživotnom učenju. U okviru Centra za razvoj karijere, sa ciljem ostvarenja ideje o celoživotnom učenju, polaznicima je tokom i nakon završenog školovanja dostupna pomoć u započinjanju i unapređenju karijere, kao i stalna podrška u profesionalnom razvoju.

Misija LINK group-e je više od prenošenja znanja. Cilj našeg osnivača jeste priprema polaznika i studenata za sve profesionalne izazove budućnosti. Zbog toga su razvili brojne različite korisne servise i programe za sticanje dodatnih veština. Kako bi se polaznici i studenti izdvojili iz mase kandidata za zaposlenje, besplatno im je dostupan Personal Development Program, na kome stiču transverzalne veštine, neophodne za uspeh u svakom poslu. Prvo radno iskustvo mogu da steknu upravo u kompaniji LINK group, u okviru programa stručne prakse LINK Apprentice Program, dok je za onima sa preduzetničkim duhom na raspolaganju LINK Business Incubator – podrška i oslonac za započinjanje sopstvenog biznisa.

Revolucija u učenju – elearning i Android aplikacija

LINK group je napravio još jedan veliki korak u razvoju edukacije – kreirali su prvu Android aplikaciju za učenje na daljinu! Pomoću ove aplikacije, svi polaznici i studenti mogu u svakom trenutku da pristupe platformi za učenje na daljinu, da prate predavanja, koriste multimedijalna nastavna sredstva, kontaktiraju sa profesorima i još mnogo toga! Obrazovanje više ne poznaje teritorijane granice. Učenje postaje dostupno svima, na bilo kom mestu, sa bilo koje lokacije na planeti.

linkeduLINKeduTV – prva edukativna internet televizija u regionu

LINK group je pokrenuo prvu internet edukativnu televiziju u regionu na kojoj gledaoci mogu da prate obrazovne sadržaje iz oblasti marketinga, informacionih tehnologija, ekonomije, menadžmenta, uspešnog vođenja karijere, preduzetništva, motivacije, dizajna, uspeha, ali i sadržaje koji su deo gradiva osnovnih i srednjih škola. LINKeduTV je još jedan pionirski projekat našeg osnivača kojim postavljamo nove standarde u obrazovanju. 24-časovna programska šema na čak 12 kanala, koliko je u planu, ponudiće gledaocima potpuno drugačiji obrazovni sadržaj predstavljen na nov i zanimljiv način.

Razvoj edukativnih softvera

U sastavu LINK group-a funkcioniše i odeljenje za razvoj, planiranje i održavanje softvera – SoftLINK, koje, osim podrške poslovanju LINK group-a u celini, pruža usluge klijentima i obezbedjuje im kompletna softverska rešenja za poslovanje na internetu i informacione sisteme za različite delatnosti.

Najbolji uz najbolje

Kvalitet našeg osnivača i svih njegovih organizacionih jedinica, između ostalog, potvrđuju partnerstva i sertifikacije vodećih svetskih kompanija i obrazovnih institucija – Microsoft, Apple, Adobe, VUE, Prometric, Cambridge International Education – kao i akreditacija Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Internacionalnost u poslovanju

U okviru obrazovnog sistema kompanije LINK group u Srbiji posluje čak 12 obrazovnih institucija: ITAcademyBusinessAcademyInternetAcademy, Company Academy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITSSrednja škola za informacione tehnologije – ITHSSavremena gimnazijaSavremena osnovna školaInternational School, Institut za moderno obrazovanje, Fakultet savremenih umetnostiOKschool. U Rumuniji postoje LINK Academy i BusinessAcademy, sa dve škole u Bukureštu i Temišvaru. Centri u Bosni i Hercegovini nalaze se u Sarajevu i Banja Luci, i u okviru njih postoje ITAcademyBusinessAcademyLINK Academy sa velikim uspehom radi i u Ukrajini, u Kijevu i Lavovu, dok se sedište LINK Academy i BusinessAcademy u Moldaviji nalazi u Kišinjevu. Allison Academy nalazi se u Majamiju (Florida, Sjedinjene Američke Države) i u svom sastavu ima osnovnu i srednju školu.

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »