IB World School je zajednica koja je stekla ogroman ugled i poštovanje, kako od univerziteta tako i od poslodavaca širom Evrope i sveta, na osnovu sveobuhvatnog programa koji nudi i koji u praksi primenjuju brojne svetske srednje škole. Deo ove zajednice mogu postati samo škole koje su se pokazale kao nosioci kvaliteta i vrednosti u pružanju obrazovnih usluga, i koje su posvećene konstantnom razvoju i unapređenju obrazovanja koje nude. 

IB Diploma program

Da International School ispunjava sve navedene uslove, odnosno da ima visoke standarde i kriterijume u pružanju srednjeg obrazovanja, govori i činjenica da je akreditovan od strane International Baccalaureate organizacije i da je tako postao deo IB World School zajednice, koja obezbeđuje najkompletnije obrazovne programe učenicima širom sveta, koji nakon maturiranja postaju studenti najprestižnijih univerziteta na svetu, uspešni akademci i ostvareni ljudi. International School se tako našao među odabranim školama koje poseduju potreban nivo kvaliteta da bi postale IB World School, odnosno deo uvažene, globalne obrazovne zajednice.

Budući da je IB World School zajednica sa respektabilnom reputacijom, učenici koji steknu IB diplomu stiču i neograničene mogućnosti akademskog razvoja i uspeha, kao i mogućnost da izgrade internacionalnu karijeru u oblasti koju izaberu za svoju profesiju.

Saznajte više o IB Diploma planu i programu »

Biti deo IB World School zajednice je izuzetna čast i prilika da svojim učenicima priuštimo svetsko obrazovanje, koje će ih usmeriti na akademski put i pomoći im da razviju zdrave ambicije i izgrade visoke standarde u životu. International School je posvećen konstantnom unapređenju obrazovanja koje pruža svojim učenicima, a IB Diploma program zaista predstavlja mogućnost koja je morala biti pružena učenicima International Schoola, budući da većina naših učenika nastavlja školovanje van zemlje, na nekom od prestižnih svetskih univerizeta.

Šta International School kao IB World School omogućava učenicima?

Kao IB World School, International School učenicima omogućava:

najkompletnije obrazovanje koristeći svetski priznat kurikulum kojim učenici stiču interdisciplinarna znanja;

diplome koje važe u inostranstvu i koje im obezbeđuju prohodnost na najprestižnije svetske i evropske univerzitete;

razvijanje veština koje su važne za akademski i karijerni uspeh;

negovanje multikulturalizma i razvijanje internacionalne svesti;

pozitivno usmerenje i težnju da postignu maksimalne rezultate u svemu što rade.

 

 

International School je obrazovna ustanova usmerena na konstantno unapređenje obrazovnih uslova i povećavanje obrazovnih mogućnosti naših učenika nakon završene srednje škole, pa je iz tog razloga i deo globalne zajednice posvećene obezbeđivanju najkompletnijeg obrazovanja mladima.

Kao IB World School, International School ima pristup nastavnim materijalima i programu koji ih pripremaju ne samo za buduće studije na brojnim univerzitetima širom sveta već i za sam život. Znanja koja steknu na ovom programu kroz mentalno izazovne zadatke sa kojima se budu susretali, veštine koje razviju tokom brojnih radionica i prezentacija, iskustva i perspektive gledanja na sebe i svet oko sebe za koje budu bogatiji nakon školovanja u International Schoolu kao IB učenici jesu vrednosti koje treba maksimalno iskoristiti sada kada je prilika konačno tu. 

Saznajte više o upisu u International School »

Neka i vaše dete bude deo zajednice koja donosi pozitivne promene u društvu kroz obrazovanje, razvoj i postavljanje jasnog cilja: biti uspešan i zablistati u onome čime se baviš!

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »