International School svojim modernim pristupom uspešno priprema učenike za najveća dostignuća, a lokacija zgrade nalazi se na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save.

Moderna četvorospratnica svedenih linija na Vračaru iza svoje jednostavne fasade krije prostor prilagođen modernom učenju. Učionice su opremljene najsavremenijim nastavnim sredstvima i interaktivnim tablama, a ergonomski nameštaj svojom fleksibilnošću prati dinamiku nastave. Na poslednjem spratu nalazi se prostrani centar za učenje, koji učenicima omogućava stimulativnu sredinu za samostalni i istraživački rad, uz pristup elektronskoj biblioteci sa preko 30.000 knjiga. U prizemlju se nalazi mesto za odmor i razonodu, gde učenici i profesori mogu da provode vreme van nastave. Svečane prilike, školski događaji, gostujuća predavanja i sednice održavaju se u amfiteatru na prvom spratu.

Pogledajte zanimljiv video o tome kako izgledaju učionice u International Schoolu.

Eksterijer zgrade

Budući da je International School Future Ready school, eksterijer naše zgrade u Šumatovačkoj prati trendove savremene arhitekture i predstavlja idealan spoj moderne fasadne konstrukcije sa granitnom keramikom i velikim staklenim površinama.

Ulaz u zgradu i prijem

Ulazni hol popločan je granitnom keramikom i vodi vas do glavnog ulaza u školu i amfiteatar. Moderno dizajniran prostor za prijem je mesto na kojem ćete dobiti sve potrebne informacije u razgovoru sa našim ljubaznim osobljem.

Naše učionice

Naše učionice na Vračaru, baš kao i one u Beograđanki, opremljene su modernim školskim nameštajem: klupama različitih oblika i dimenzija i stolicama renomiranih proizvođača, koji poštuju principe ergonomije. Funkcionalan nameštaj je u službi održavanja moderne nastave uz primenu inovativnih tehnologija na polju obrazovanja.

Svesni toga koliko je prirodno svetlo značajno za rad i učenje, naročito kada učenici veći deo dana provode u školi, u svim prostorijama u International School ugradili smo LED osvetljenje. O pozitivnom uticaju na zdravlje ovakvog osvetljenja svedoči i činjenica da je svetlosni spektar ovih sijalica najpribližniji prirodnom, sunčevom svetlu, zbog čega i najviše prija ljudskom oku.

Pored toga, LED sijalice ne zrače, ne trepere i ne sadrže supstance koje su štetne po zdravlje ljudi i po okolinu, kao što su olovo, živa i slično. Upravo zbog svega navedenog LED osvetljenje predstavlja izuzetno zdrav izvor svetlosti, a našim učenicima želimo da obezbedimo samo najbolje uslove za rad i učenje.

Centar za učenje i biblioteka

Oaza za učenje i rad u Šumatovačkoj nalazi se na poslednjem spratu zgrade, u mirnom i tihom kutku okrenutom ka dvorištu. Udoban enterijer oplemenjen je ergonomskim nameštajem, koji omogućava individualan i grupni rad i pruža visok nivo komfora tokom učenja.

Prostor za odmor

Naš prostor za odmor i razonodu za učenike Cambridge International programa nalazi se na prvom nivou zgrade. Prostor posvećen odmoru mora biti udoban i prijatan za boravak, a mi to postižemo regulisanjem dotoka svežeg vazduha i odličnom ventilacijomIzdvojena celina u prostoru za odmor i zabavu je deo u kome se nalaze udobne stolice za video-igre, stolovi za stoni fudbal i računarski centar sa laptopovima.

Školski restoran

Motiv pri dizajniranju školskog restorana na Vračaru bio je stvaranje opuštajućeg prostora u kome će moći da se uživa. U enterijeru dominiraju interesantni lusteri i zelene površine. Nameštaj za sedenje je organizovan u vidu separea, kako bi se postigao komfor i udobnost na mestu u kojem se uživa u zajedničkim obrocima.

Posetite prostorije International Schoola na Vračaru

Vrata International Schoola su otvorena za sve, a svoju posetu možete zakazati putem mejla info@iss.edu.rs ili telefonom na brojeve 011/4011 220.

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »