Mindfulness i mentorstvo su dva moćna alata koja International School koristi da podrži individualne potrebe i ciljeve svojih učenika. Kada se efikasno implementiraju, ove strategije mogu pomoći učenicima da se osećaju povezanije, angažovanije i motivisanije, što dovodi do poboljšanja akademskog i ličnog uspeha.

Praksa skretanja pažnje na sadašnji trenutak

Mindfulness je praksa skretanja pažnje na sadašnji trenutak – može pomoći učenicima da upravljaju svojim emocijama, smanje stres i poboljšaju koncentraciju i fokus. Naši učenici koji se školuju na daljinu nikada nisu u zaostatku sa gradivom – ako vam je potrebna bilo kakva podrška u vezi sa vašim akademskim ili ličnim problemima, naš školski savetnik je tu da vam ponudi Mindfulness vežbe i tehnike, kao što su vežbe svesnog disanja i vođena meditacija, kako bi vam pomogao da razvijete ove korisne veštine.

Zašto je mentor toliko važna figura u životu učenika?

Mentorstvo je još jedno moćno sredstvo koje može pomoći učenicima da ostvare svoje ciljeve i svoj puni potencijal. U International Schoolu će vam biti dodeljen mentor – iskusan edukator koji će vam dati smernice, pružiti podršku i ohrabrenje i pomoći vam da se snađete u izazovima i ostvarite svoj puni potencijal. Možete da zakažete onlajn-sesije sa svojim mentorom i dobijete podršku i smernice jedan na jedan. Naši mentori mogu pomoći učenicima da identifikuju svoje prednosti, postave ciljeve i razviju strategije za postizanje uspeha.

Podrška individualnim potrebama i ciljevima učenika

Ovim inovativnim pristupima, koji omogućavaju mogu pomoći International Schoolu da podrži individualne potrebe i ciljeve naših učenika, pomažemo im, takođe, da razviju veštine i samopouzdanje, koji su im potrebni da bi uspeli u školi i životu.

Iskoristite svoj pristup Platformi za učenje na daljinu da zakažete sastanak sa svojim mentorom i započnete svoj put ka uspehu!

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »