Dragi učenici,

Dragi roditelji,

Velika je čast i privilegija biti na čelu škole koja je za kratko vreme postala jedna od najvećih i najuspešnijih privatnih škola u Srbiji. Istovremeno, to je obaveza i odgovornost, ali i profesionalni izazov da, radeći na ostvarenju vizije i misije škole, u svakodnevnom radu unapređujemo nastavu i učenje u skladu sa potrebama učenika.

Kvalitetno obrazovanje kao ključ napretka daje nam sposobnost da ispravno sagledamo svet oko sebe, da donosimo prave odluke i da na najbolji način iskoristimo šanse koje nam se pružaju.

Podstičući atmosferu u kojoj učenici postavljaju sopstvene ciljeve učenja i prate svoj napredak, u zdravom i bezbednom okruženju, želimo da u International School razvijemo kod učenika kulturu učenja u kojoj će se rađati nove ideje i negovati talenti i osobenosti svakog učenika.

U International School učenici će sticati znanja istražujući problem i izazove iz stvarnog sveta kroz dinamičan pristup ličnim angažovanjem, kritičkim promišljanjem, razvijanjem saradnje i timskog duha, sposobnosti prezentovanja postignutog i ostvarenog.

Nastavićemo da svi zajedno obezbeđujemo sredinu u kojoj nastava i vannastavne aktivnosti podstiču kreativno učenje, sticanje funkcionalnih znanja, razvijanje socijalnih veština i usvajanje zdravih životnih stilova, da negujemo drugarstvo, iskrenost, humanost i toleranciju, i da unapređujemo naš partnerski odnos.

Dragi učenici,

Nastavite da svakodnevnim radom i zalaganjem napredujete ka ostvarenju svojih snova. Svako od vas je jedinstvena i prelepa osoba i zato volite sebe i pratite svoje srce.

Svetlana Belić Malinić

Principal of International School

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2021/22. je u toku! Prijavite se ovde »