Dragi roditelji,

Naročito mi je zadovoljstvo da vam poželim dobrodošlicu u školu u kojoj učenici uče na dinamičan, kreativan i inovativan način. International School je inspirativna sredina za učenike koji žele da uđu u svet visokih akademskih postignuća kroz rešavanje problema i projektnu nastavu.

U proteklim godinama International School je pokazao da ne samo što ide u korak sa promenama već i postavlja nove standarde kada je reč o kvalitetnom obrazovanju i inovativnom pristupu nastavi i učenju. U sredini koja je usmerena na učenika, gde naši posvećeni nastavnici doprinose razvoju akademskih kompetencija učenika i ostvarivanju njihovih ličnih ciljeva kroz mentorstvo i podršku, verujem da svi delimo isti cilj – dobrobit naših učenika i visoka akademska postignuća koja otvaraju mnoga vrata širom sveta.

Prepoznavanjem i razvijanjem talenata, negovanjem multidisciplinarnog znanja i međunarodnog razmišljanja, ali i usavršavanjem transformativnih kompetencija kroz brojne vannastavne aktivnosti, naša škola edukuje buduće građane sveta i motiviše ih da preuzmu inicijativu i postanu uzori budućim generacijama.

Raduje nas što ćemo zajedno sa vama raditi na tome da obezbedimo uspeh i dobrobit za sve naše učenike.

 

Dragi učenici,

Činjenica da smo deo vašeg života i da vam pomažemo da postanete vredni, kreativni i uspešni ljudi predstavlja veliku čast i privilegiju, ali i ozbiljnu odgovornost. International School će uvek biti tu da vas podrži i usmeri ka tome da steknete moć korišćenja znanja i veština za stvaranje budućnosti koju želite i zaslužujete. Pa ipak, ne zaboravite da uz veliku moć dolazi i velika odgovornost.

Postavite visoke standarde i još više ciljeve. Imajte velike snove, širite dobrotu i budite odgovorni prema svetu koji vas okružuje.

 

S poštovanjem,

Tatjana Vilček
Direktorka International Schoola

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »