Vi ste profesor koji je posvećen svojim učenicima i nastavi, volite svoj posao i imate želju da napredujete? Tim International Schoola je u potrazi baš za osobama kao što ste Vi.

Vacancy

Naša škola nije kao ostale. Izdvajamo se po tome što od svojih učenika stvaramo građane sveta, koji će svojim znanjem, idejama i ponašanjem biti uzor novim generacijama. Ova misija zahteva predanost, motivaciju i spremnost na izazove, a nova energija uvek osveži uigran tim kao što je naš. Zato Vas pozivamo da nam se priključite.

Ako i Vi delite ove vrednosti, sa nestrpljenjem očekujemo Vašu prijavu!

Zapošljavamo samo najbolje

U International Schoolu zaposleni su samo najbolji profesori, koji su svoju karijeru posvetili podučavanju. Oni su otvoreni za promene i novine u edukaciji i tehnologiji, a rad sa učenicima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima ih inspiriše i stvara pozitivnu atmosferu.

Za njih su obezbeđena profesionalna usavršavanja u okviru najnaprednijih obrazovnih institucija za nastavnike. Na taj način i profesori napreduju i nadograđuju veštine u skladu sa svojim interesovanjima, talentima i potrebama.

Kako će izgledati Vaš radni dan?

Šta očekujemo od Vas?

Šta je potrebno da biste postali deo našeg tima?

Kako da se prijavite?

Da biste se prijavili, molimo Vas da nam pošaljete sledeća dokumenta u prilogu prijave u nastavku:

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »