SAMO DO 30. April:

Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Obezbedite svom detetu školovanje u najmodernijoj IB i Cambridge međunarodnoj školi

Kvalitetno i moderno obrazovanje ne sme biti dostupno samo malom krugu ljudi koji su u mogućnosti da izdvoje nekoliko desetina hiljada evra godišnje, već i svima koji svom detetu mogu i žele obezbediti najbolje obrazovanje kakvo zaslužuje.

Vođeni ovom idejom, omogućili smo vam da svoje dete upišete u najmoderniju IB i Cambridge školu u Srbiji, International School, po akcijskoj ceni, na 12 mesečnih rata. Na taj način vaše dete će dobiti sigurno najviše od obrazovanja trenutno dostupnog u Srbiji, za 696 evra mesečno.

Ove povlašćene cene važe samo u ovom upisnom roku, odnosno za prijave do 30. April.

Zato, obezbedite mesto na vreme, ostvarite popust i osigurajte uspešnu budućnost svom detetu.

Vaše najbolje ulaganje u budućnost

Verovatno ste priželjkivali, a da li ste ikada pomislili da ćete svom detetu zaista i moći da obezbedite IB i Cambridge obrazovanje i uspešnu akademsku budućnost?

 

International School

Uz značajno umanjenu cenu školarine, prestižno IB i Cambridge obrazovanje približili smo svakoj porodici, pa i vašoj. Ovaj ogroman popust vam nudi jasnu računicu.

Vama, kao odgovornom roditelju svesnom značaja kvalitetnog obrazovanja, nema potrebe da posebno ističemo koliko je važna odluka u kojoj školi će vaše dete nastaviti školovanje.

Dobar izbor srednje škole će uticati na vaše dete u svim aspektima. Kvalitetno obrazovanje ne podrazumeva samo sticanje znanja već i posvećen pedagoški rad. Pored znanja koje otvara vrata najprestižnijih svetskih fakulteta i jednog dana, uspešne karijere, vaše dete pre svega treba da izraste u kvalitetnu osobu. Sada smo tu i mi da vam u tome pomognemo.

Zato je važno da donesete pravu odluku i iskoristite povlašćene uslove upisa dostupne do 30. April.

Zakažite sastanak i pitajte sve što vas zanima

Najbolje je da se o svemu detaljnije raspitate putem brojeva telefona (011) 4011 220 ili mejla admission@iss.edu.rs. Pozovite nas što pre, jer se akcija uskoro završava i cene će porasti!

Uz sve navedene pogodnosti koje nudi International School, ukoliko ste u inostranstvu ili ste jednostavno zauzeti, možete da zakažete video sastanak sa savetnicima za upis ili direktorkom škole i tako saznate sve što vas interesuje o školi, upisu i svim beneficijama koje vam stoje na raspolaganju.

Pozovite nas, pišite ili zakažite sastanak i pitajte sve što vas zanima. Na raspolaganju smo vam da odgovorimo na sva pitanja, rešimo sve nedoumice i damo sva potrebna objašnjenja i informacije.

Zašto je International School pravi izbor?

International School radi po Cambridge, Cambridge DL i IB planu i programu koji ispunjava najviše standarde kvaliteta, a po završetku školovanja učenici mogu steći svetski priznate IB i Cambridge diplome. Učenje je podržano primenom najnovijih tehnologija, kao što su tablet uređaji, interaktivne table, elektronski dnevnici i jedinstvena eLearning platforma.

Učenici provode vreme u jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama ‒ Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, a sale za odmor, učenje i druženje podređene su njihovim potrebama i kreirane da daju maksimalne rezultate uz lako i zanimljivo učenje.

Uz sve to, učenje je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer profesori International Schoola, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da znanje koje učenici usvajaju bude praktično i primenjivo. Kvalitetno obrazovanje je dostupno i u najkreativnijim oblicima predavanja u International Schoolu.

Vaše dete sada ima priliku da se školuje u ovako jedinstvenom okruženju, u savršenim uslovima za rad i dobije prestižno obrazovanje po ceni od 696 evra mesečno. A to svakako i zaslužuje.

Ušteda do 2,193 evra godišnje

U zavisnosti od programa koji izaberete, prijavom do 30. April možete uštedeti do 2,193 evra godišnje.

Broj mesta za upis po akcijskim cenama je strogo ograničen. Nažalost, neće biti dovoljno mesta za sve zainteresovane koji se prijave.

Prijavite se do 30. April »

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »