SAMO DO 31. AVGUSTA:

Već je počeo upis za generaciju 2020/2021. Obezbedite svom detetu školovanje u najmodernijoj Kembridž školi i uštedite do 3.701 evra

Kvalitetno i moderno obrazovanje ne sme biti dostupno samo malom krugu ljudi koji su u mogućnosti da izdvoje nekoliko desetina hiljada evra godišnje, već i svima koji svom detetu mogu i žele obezbediti najbolje obrazovanje kakvo zaslužuje.

Vođeni ovom idejom, omogućili smo vam da svoje dete upišete u najmoderniju Kembridž gimnaziju u Srbiji, International School, po akcijskoj ceni, na 96 mesečnih rata. Na taj način vaše dete će dobiti sigurno najviše od obrazovanja trenutno dostupnog u Srbiji, uz uštedu i do 3.701 evra.

Ove povlašćene cene važe samo u upisnom roku, odnosno za prijave do 31. avgusta.

Zato, obezbedite mesto na vreme, ostvarite popust i osigurajte uspešnu budućnost svom detetu.

Vaše najbolje ulaganje u budućnost

Verovatno ste priželjkivali, a da li ste ikada pomislili da ćete svom detetu zaista i moći da obezbedite Kembridž obrazovanje i uspešnu akademsku budućnost?

Uz značajno umanjenu cenu školarine, prestižnu Kembridž edukaciju približili smo svakoj porodici, pa i vašoj. Ovaj ogroman popust vam nudi jasnu računicu.

Vama, kao odgovornom roditelju svesnom značaja kvalitetnog obrazovanja, nema potrebe da posebno ističemo koliko je važna odluka u kojoj školi će vaše dete nastaviti školovanje.

Dobar izbor srednje škole će uticati na vaše dete u svim aspektima. Kvalitetno obrazovanje ne podrazumeva samo sticanje znanja već i posvećen pedagoški rad. Pored znanja koje otvara vrata najprestižnijih svetskih fakulteta i jednog dana, uspešne karijere, vaše dete pre svega treba da izraste u kvalitetnu osobu. Sada smo tu i mi da vam u tome pomognemo.

Zato je važno da donesete pravu odluku i iskoristite povlašćene uslove upisa dostupne do 31. avgusta.

Zakažite sastanak i pitajte sve što vas zanima

Najbolje je da se o svemu detaljnije raspitate putem brojeva telefona (011) 4011 220 i (011) 7856 120 ili mejla info@iss.edu.rs. Pozovite nas što pre, jer se akcija uskoro završava i cene će porasti!

Uz sve navedene pogodnosti koje nudi International School, ukoliko ste u inostranstvu ili ste jednostavno zauzeti, možete da zakažete video sastanak sa savetnicima za upis ili direktorkom škole i tako saznate sve što vas interesuje o školi, upisu i svim beneficijama koje vam stoje na raspolaganju.

Pozovite nas, pišite ili zakažite sastanak i pitajte sve što vas zanima. Na raspolaganju smo vam da odgovorimo na sva pitanja, rešimo sve nedoumice i damo sva potrebna objašnjenja i informacije.

Zašto je International School pravi izbor?

International School radi po Kembridž planu i programu koji ispunjava najviše standarde kvaliteta, a po završetku školovanja učenici mogu steći svetski priznate Kembridž diplome. Učenje je podržano primenom najnovijih tehnologija, kao što su tablet uređaji, interaktivne table, elektronski dnevnici i jedinstvena eLearning platforma.

Učenici provode vreme u jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama ‒ Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, a sale za odmor, učenje i druženje podređene su njihovim potrebama i kreirane da daju maksimalne rezultate uz lako i zanimljivo učenje.

Uz sve to, učenje je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer profesori International Schoola, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da znanje koje učenici usvajaju bude praktično i primenjivo. Kvalitetno obrazovanje je dostupno i u najkreativnijim oblicima predavanja u International Schoolu.

Vaše dete sada ima priliku da se školuje u ovako jedinstvenom okruženju, u savršenim uslovima za rad i dobije prestižno obrazovanje po ceni školarine nižoj i do 3.701 evro. A to svakako i zaslužuje.

Uštedite i do 3.701 evra

Prijavom do 31. avgusta možete uštedeti od 3.701 evra do 3910 evra.

  • Cambridge International program – cena školovanja u školskoj 2020/2021. godini za ovaj program program iznosi 6.199 evra. Ova cena je niža za 3.701 evra u odnosu na punu cenu školovanja.
  • Cambridge International PLUS program – cena školovanja u školskoj 2020/2021. godini za ovaj program program iznosi 6.990 evra. Ova cena je niža za 3.910 evra u odnosu na punu cenu školovanja.

Obezbedite svom detetu najkvalitetnije Kembridž obrazovanje!

Broj mesta za upis po ovim uslovima je ograničen, prijavite se do 31. avgusta 2020. »

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2020/21. je u toku! Prijavite se ovde »