SAMO DO 31. OKTOBRA:

Već je počeo upis za generaciju 2021/2022. Obezbedite svom detetu školovanje u najmodernijoj Kembridž međunarodnoj školi 

Kvalitetno i moderno obrazovanje ne sme biti dostupno samo malom krugu ljudi koji su u mogućnosti da izdvoje nekoliko desetina hiljada evra godišnje, već i svima koji svom detetu mogu i žele obezbediti najbolje obrazovanje kakvo zaslužuje.

Vođeni ovom idejom, omogućili smo vam da svoje dete upišete u najmoderniju Kembridž gimnaziju u Srbiji, International School, po akcijskoj ceni, na 96 mesečnih rata. Na taj način vaše dete će dobiti sigurno najviše od obrazovanja trenutno dostupnog u Srbiji, za svega 288 evra mesečno.

Ove povlašćene cene važe samo u upisnom roku, odnosno za prijave do 31. oktobra.

Zato, obezbedite mesto na vreme, ostvarite popust i osigurajte uspešnu budućnost svom detetu.

Vaše najbolje ulaganje u budućnost

Verovatno ste priželjkivali, a da li ste ikada pomislili da ćete svom detetu zaista i moći da obezbedite Kembridž obrazovanje i uspešnu akademsku budućnost?

Uz značajno umanjenu cenu školarine, prestižnu Kembridž edukaciju približili smo svakoj porodici, pa i vašoj. Ovaj ogroman popust vam nudi jasnu računicu.

Vama, kao odgovornom roditelju svesnom značaja kvalitetnog obrazovanja, nema potrebe da posebno ističemo koliko je važna odluka u kojoj školi će vaše dete nastaviti školovanje.

Dobar izbor srednje škole će uticati na vaše dete u svim aspektima. Kvalitetno obrazovanje ne podrazumeva samo sticanje znanja već i posvećen pedagoški rad. Pored znanja koje otvara vrata najprestižnijih svetskih fakulteta i jednog dana, uspešne karijere, vaše dete pre svega treba da izraste u kvalitetnu osobu. Sada smo tu i mi da vam u tome pomognemo.

Zato je važno da donesete pravu odluku i iskoristite povlašćene uslove upisa dostupne do 31. oktobra.

Zakažite sastanak i pitajte sve što vas zanima

Najbolje je da se o svemu detaljnije raspitate putem brojeva telefona (011) 4011 220 ili mejla info@iss.edu.rs. Pozovite nas što pre, jer se akcija uskoro završava i cene će porasti!

Uz sve navedene pogodnosti koje nudi International School, ukoliko ste u inostranstvu ili ste jednostavno zauzeti, možete da zakažete video sastanak sa savetnicima za upis ili direktorkom škole i tako saznate sve što vas interesuje o školi, upisu i svim beneficijama koje vam stoje na raspolaganju.

Pozovite nas, pišite ili zakažite sastanak i pitajte sve što vas zanima. Na raspolaganju smo vam da odgovorimo na sva pitanja, rešimo sve nedoumice i damo sva potrebna objašnjenja i informacije.

Zašto je International School pravi izbor?

International School radi po Kembridž planu i programu koji ispunjava najviše standarde kvaliteta, a po završetku školovanja učenici mogu steći svetski priznate Kembridž diplome. Učenje je podržano primenom najnovijih tehnologija, kao što su tablet uređaji, interaktivne table, elektronski dnevnici i jedinstvena eLearning platforma.

Učenici provode vreme u jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama ‒ Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, a sale za odmor, učenje i druženje podređene su njihovim potrebama i kreirane da daju maksimalne rezultate uz lako i zanimljivo učenje.

Uz sve to, učenje je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer profesori International Schoola, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da znanje koje učenici usvajaju bude praktično i primenjivo. Kvalitetno obrazovanje je dostupno i u najkreativnijim oblicima predavanja u International Schoolu.

Vaše dete sada ima priliku da se školuje u ovako jedinstvenom okruženju, u savršenim uslovima za rad i dobije prestižno obrazovanje dobije prestižno obrazovanje po ceni od svega 288 evro mesečno. A to svakako i zaslužuje.

Izaberite najbolje obrazovanje za svoje dete i uštedite od 4.000 do 4.200 evra

U International Schoolu na raspolaganju su vam dva obrazovna programa u skladu najvišim Cambridge standardima:

  • Cambridge International program – cena školovanja u školskoj 2021/2022. godini za ovaj program program iznosi 5.900 evra. Ova cena je niža za 4.000 evra u odnosu na punu cenu školovanja.
  • Cambridge International PLUS program – cena školovanja u školskoj 2021/2022. godini za ovaj program program iznosi 6.700 evra. Ova cena je niža za 4.200 evra u odnosu na punu cenu školovanja.

Obezbedite svom detetu najkvalitetnije Kembridž obrazovanje za svega 288 evra mesečno!

Broj mesta za upis po ovim uslovima je ograničen, prijavite se do 31. oktobra 2020. »

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2021/22. je u toku! Prijavite se ovde »