SAMO DO 31. oktobra:

Upis za generaciju 2023/2024. je u toku! Obezbedite svom detetu školovanje u najmodernijoj IB i Cambridge međunarodnoj školi

Kvalitetno i moderno obrazovanje ne sme biti dostupno samo malom krugu ljudi koji su u mogućnosti da izdvoje nekoliko desetina hiljada evra godišnje, već i svima koji svom detetu mogu i žele obezbediti najbolje obrazovanje kakvo zaslužuje.

Vođeni ovom idejom, omogućili smo vam da svoje dete upišete u najmoderniju IB i Cambridge školu u Srbiji, International School, po akcijskoj ceni, na 12 mesečnih rata. Na taj način vaše dete će dobiti sigurno najviše od obrazovanja trenutno dostupnog u Srbiji, za 583 evra mesečno.

Ove povlašćene cene važe samo u ovom upisnom roku, odnosno za prijave do 31. oktobra.

Zato, obezbedite mesto na vreme, ostvarite popust i osigurajte uspešnu budućnost svom detetu.

Vaše najbolje ulaganje u budućnost

Verovatno ste priželjkivali, a da li ste ikada pomislili da ćete svom detetu zaista i moći da obezbedite IB i Cambridge obrazovanje i uspešnu akademsku budućnost?

 

International School

Uz značajno umanjenu cenu školarine, prestižno IB i Cambridge obrazovanje približili smo svakoj porodici, pa i vašoj. Ovaj ogroman popust vam nudi jasnu računicu.

Vama, kao odgovornom roditelju svesnom značaja kvalitetnog obrazovanja, nema potrebe da posebno ističemo koliko je važna odluka u kojoj školi će vaše dete nastaviti školovanje.

Dobar izbor srednje škole će uticati na vaše dete u svim aspektima. Kvalitetno obrazovanje ne podrazumeva samo sticanje znanja već i posvećen pedagoški rad. Pored znanja koje otvara vrata najprestižnijih svetskih fakulteta i jednog dana, uspešne karijere, vaše dete pre svega treba da izraste u kvalitetnu osobu. Sada smo tu i mi da vam u tome pomognemo.

Zato je važno da donesete pravu odluku i iskoristite povlašćene uslove upisa dostupne do 31. oktobra.

Zakažite sastanak i pitajte sve što vas zanima

Najbolje je da se o svemu detaljnije raspitate putem brojeva telefona (011) 4011 220 ili mejla admission@iss.edu.rs. Pozovite nas što pre, jer se akcija uskoro završava i cene će porasti!

Uz sve navedene pogodnosti koje nudi International School, ukoliko ste u inostranstvu ili ste jednostavno zauzeti, možete da zakažete video sastanak sa savetnicima za upis ili direktorkom škole i tako saznate sve što vas interesuje o školi, upisu i svim beneficijama koje vam stoje na raspolaganju.

Pozovite nas, pišite ili zakažite sastanak i pitajte sve što vas zanima. Na raspolaganju smo vam da odgovorimo na sva pitanja, rešimo sve nedoumice i damo sva potrebna objašnjenja i informacije.

Zašto je International School pravi izbor?

International School radi po IB i Cambridge planu i programu koji ispunjava najviše standarde kvaliteta, a po završetku školovanja učenici mogu steći svetski priznate IB i Cambridge diplome. Učenje je podržano primenom najnovijih tehnologija, kao što su tablet uređaji, interaktivne table, elektronski dnevnici i jedinstvena eLearning platforma.

Učenici provode vreme u jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama ‒ Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, a sale za odmor, učenje i druženje podređene su njihovim potrebama i kreirane da daju maksimalne rezultate uz lako i zanimljivo učenje.

Uz sve to, učenje je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer profesori International Schoola, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da znanje koje učenici usvajaju bude praktično i primenjivo. Kvalitetno obrazovanje je dostupno i u najkreativnijim oblicima predavanja u International Schoolu.

Vaše dete sada ima priliku da se školuje u ovako jedinstvenom okruženju, u savršenim uslovima za rad i dobije prestižno obrazovanje po ceni od 583 evra mesečno. A to svakako i zaslužuje.

Izaberite najbolje obrazovanje za svoje dete i uštedite od 2,901 do 3,401 evra

U International Schoolu na raspolaganju su vam tri obrazovna programa  u skladu najvišim IB i Cambridge standardima:

Obezbedite svom detetu najkvalitetnije obrazovanje od 583 evra mesečno!

Broj mesta za upis po ovim uslovima je ograničen, prijavite se do 31. oktobra. »

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2022/23. je u toku! Prijavite se ovde »