Modernim učenicima na raspolaganju su brojni servisi za lakši upis na fakultete, besplatno

Pripremanje za prijemni ispit je dugotrajan proces pun izazova. Zbog toga International School nudi svojim učenicima priliku da se na pravi način pripreme koristeći sve prednosti modernih tehnologija, tako što im je omogućila određene pogodnosti koje višestruko olakšavaju ovaj proces.

Pomoć u pripremi za prijemni ispit

Priprema za prijemni ispit je proces gde je svaka pomoć dobrodošla. Svaka informacija je izuzetno vredna, kao i prilika da se usavrše znanja neophodna kako bi se upisao željeni fakultet ili viša škola. Upravo to nude servisi koje naši učenici mogu besplatno da koriste kako bi se što bolje spremili za prijemni ispit.

The Maturang app – testovi znanja iz prethodnih godina

Maturang je aplikacija posvećena upisu na fakultete i visoke škole, koja sadrži testove sa prijemnih ispita fakulteta i visokih škola koji su se polagali ranijih godina.

Moderni učenici proveravaju svoje znanje onlajn, za šta su im potrebni samo pristup računaru i internet konekcija. Maturang zatim rangira rezultate testova i kreira preliminarnu virtuelnu rang-listu za odabrani fakultet ili visoku školu.

Prijemni.rs – sve o visokoškolskim ustanovama i studentskom životu

 

Prijemni.rs pruža informacije o visokom obrazovanju, pomaže mladima da odaberu akademsko usmerenje i da se pripreme za upis i studije na fakultetima i visokim školama.

Sve što je potrebno da učenici International Schoola urade jeste da na sajtu odaberu fakultet za koji su zainteresovani i popune sve parametre i dobiće sve informacije o željenom fakultetu – koje vrste studija i smerove fakultet ima, kakvu saradnju ima sa ostalim svetskim fakultetima, kratku istoriju fakulteta itd.

Šta da studiram – testovi za profesionalno usmeravanje

Da bi našim učenicima upis na fakultet bio što lakši, na sajtu „Šta da studiram”, a u okviru školovanja u International Schoolu, oni mogu rešiti besplatan test „Šta da studiram”, koji će im pomoći da donesu pravu odluku prilikom odabira oblasti studija.

Pored toga, učenici dobijaju i izveštaj „Koje studije donose siguran i dobro plaćen posao”, koji je sačinio tim vrhunskih stručnjaka kako bi učenicima olakšao izbor fakulteta.

Prijemni-ispit – testovi i rezultati testova iz različitih oblasti

Prijemni-ispit.com je još jedan od načina na koje naši učenici mogu da provere koliko su spremni za prijemni ispit.

Učenici ovde mogu da pronađu aktuelne testove za prijemne ispite za fakultete i visoke škole koji im pomažu da budu 100% spremni za prijemni ispit koji ih očekuje.

Učenici onlajn-testove mogu rešavati neograničen broj puta, a na kraju svakog testa odmah saznaju na koja su pitanja tačno odgovorili, a na koja nisu.

Doktor za karijeru – za sve koji nisu sigurni šta da upišu ili jednostavno žele više informacija

“Doktor za karijeru” je program podrške namenjen svima kojima je potrebno usmerenje u pogledu daljeg školovanja i izbora svog budućeg poziva. Učenicima omogućava da spremno dočekaju fakultetsko doba – na fakultetu koji najviše vole i koji je najbolji izbor za njih.

Moderni učenici Year 13 u okviru Paketa za studente mogu da rešavaju čak 7 tipova testova: test profesionalnih interesovanja, test opšte informisanosti, test stilova učenja, test za male preduzetnike, test sklonosti predrasudama o zanimanjima, test spremnosti za studije u inostranstvu i test adaptacije i snalaženja u svetu rada.

Uz ove servise International School svojim učenicima olakšava pripremu za prijemni na fakultete i pomaže im da spremni dočekaju nove izazove koji ih čekaju u budućnosti.

Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »