International School se trudi da svojim učenicima što više olakša obrazovanje i ispunjavanje školskih obaveza, zbog čega je kreirala poseban servis za njih – Portal za učenike. Njemu se može pristupiti na dva načina: preko sajta International School ili preko DL platforme, bez ponovnog logovanja.

Na Portalu za učenike, sve važne stavke se nalaze na jednom mestu, razdvojene po kategorijama: teaching, marks, library, documents, my account, contact.

U okviru odeljka „Teaching”, učenici mogu pronaći materijale za učenje svih predmeta, raspored, pregledati svoje prisustvo na nastavi, spisak i biografije profesora.

„Marks” je deo Portala za učenike na kom se nalaze pojedinačne i prosečne ocene iz svih predmeta, ali i celokupni izveštaj o uspehu učenika na kraju polugodišta ili školske godine.

Spiskovi dostupnih i zaduženih knjiga se mogu videti u odeljku „Library”.

U okviru kategorije „Documents”, učenici mogu pročitati pravilnike i procedure International Schoola, zvanična dokumenta, dodatne informacije – direktno sa Cambridge sajta, ali i prijaviti vršnjačko nasilje.

„My account” je mesto gde se nalaze osnovni podaci učenika, ali i kutak gde oni mogu promeniti šifru putem koje pristupaju na ovaj portal.

Kroz kategoriju „Contact” učenici se mogu obratiti učeničkoj službi, tehničkoj podršci, profesorima, direktoru, psihologu, pedagogu ili poslati hitnu poruku školi.

Pogledajte, korak po korak, kako izgleda korišćenje Portala za učenike:

 
Register
Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »