Više od 9.000 škola u preko 160 zemalja širom sveta deo je velike Kembridž edukativne porodice. Upravo zbog ovih 10 razloga oni su odabrali Kembridž.

1. Hiljade učenika koriste kvalifikacije stečene tokom Kembridž programa kako bi se upisali na univerzitete širom sveta.

2. Programi Kembridž međunarodnog obrazovanja imaju proverenu reputaciju da su odlična priprema za fakultete, zaposlenje i život.

3. Kembridž Centar za međunarodne ispite deo je prestižnog Univerziteta u Kembridžu, čije su diplome i sertifikati priznati svugde u svetu.

4. Centar za međunarodne ispite pomaže školama i profesorima da pripreme svoje učenike i prenesu im dovoljno znanja kako bi bili samouvereni, odgovorni, inovativni, maksimalno uključeni u nastavu i kako bi razmišljali problemski.

WhyCambridge15. Kembridž program postavlja jasnu strukturu za vođenje i napredak učenika od početka do kraja školovanja.

6. Kembridž plan i program je fleksibilan. Zato ga je lako integrisati u obrazovne sisteme različitih zemalja i veoma je stimulativan za prenošenje znanja. Škole mogu izabrati bilo koji deo plana i programa koji odgovara potrebama njihovih učenika.

7. Postoji širok izbor predmeta koji se mogu kombinovati prema želji i potrebama učenika.

8. Profesori koji predaju po Kembridž programu imaju maksimalnu podršku Kembridž centra za međunarodne ispite u vidu različitih publikacija, onlajn izvora, treninga i profesionalnog razvoja.

9. Konstantno se ulaže u istraživanje i razvoj kako bi se unapredili programi i kvalifikacije.

10. Čak 98% Kembridž škola ističe da bi preporučilo ovaj program drugim školama.

Ukoliko nabrojani razlozi nisu dovoljni da biste upisali Kembridž program, pogledajte zanimljiv video i prelistajte brošuru, koja će vam dati sve odgovore zašto je Kembridž pravi izbor.

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2022/23. je u toku! Prijavite se ovde »