School stories

Učenici International Schoola znaju da je dobra priprema prvi korak ka uspehu! Zato oni ne gube vreme i koriste sve raspoložive resurse da se što bolje pripreme za studije na nekim od najprestižnijih univerziteta na svetu.

Integral Edu at International School

Učenici Year 12 i Year 13 prisustvovali su radionici koju je organizovala agencija Integral Edu i na kojoj su dobili mnoštvo korisnih informacija i saznali sve o profesijama budućnosti. Cilj je bio da se učenicima pruži što više informacija o visokom obrazovanju kako bi naši učenici odabrali najbolji studijski program.

Pripreme za uspešnu budućnost

Ambiciozni učenici International Schoola bili su veoma zainteresovani za ovu radionicu, koja im je pružila sve odgovore i informacije o protokolu u vezi sa prijavom i studiranjem u inostranstvu, te je poseta agencije Integral Edu bila veoma korisna i inspirativna.

Integral Edu je savetodavna agencija za obrazovanje u inostranstvu sa dugogodišnjim iskustvom, vođena vizijom da pomogne mladima da ostvare svoje akademske snove na nekom od najprestižnijih univerziteta na svetu. Predavači su učenicima pružili sve neophodne informacije o najpopularnijim studijskim programima, najpoželjnijim profesijama budućnosti, uslovima upisa i stipendijama.

Učenici International Schoola imaju visok motiv za postignućem

Ova radionica je samo još jedan od načina na koji International School sprema učenike za visoko obrazovanje svetskih standarda. Nastojimo da usadimo našim učenicima želju za visokim akademskim postignućem i celoživotnim učenjem kao životnim principom.

Želimo mnogo uspeha našim učenicima u daljim obrazovnim izazovima i verujemo u njihovu sposobnost da sve uspešno prevaziđu! International School ih je pripremio za najbolje svetske univerzitete, a na njima je da iskoriste sve obrazovne šanse. Verujemo da će oni to i uraditi, i to veoma uspešno.