School stories

Sjajan početak školske godine je iza nas – naravno, stvarno drugačiji. International School dočekao je svoje učenike sa dosta novih, zanimljivih i kreativnih sadržaja. Kao i svake godine, tradicionalna „učionica bez zidova” pomogla je učenicima da se sprijatelje i povežu i da se zajedno sa nastavnicima odlično provedu u prirodnom ambijentu uz mnogo igre i rekreacije.

Stvaranje najlepših uspomena na samom početku školske godine

Učenici Year 10 i Year 11 imali su u četvrtak pravo mentalno i fizičko razgibavanje. Nakon zagrevanja krenula je avantura u Zemunu i Hajd parku, tokom koje su učenici pomoću mapa rešavali zamršene zagonetke.

Učenici Year 12 su se u sklopu kreativne radionice okušali u projektovanju budućnosti. Odlično su se zabavili dok su kreirali svoje CV-jeve iz snova. Bilo je tu budućih programera, astronauta, umetnika, fizičara, čak i jedan dobitnik Nobelove nagrade iz astrofizike. Bilo je neobično inspirativno razmišljati o sopstvenoj budućnosti. Nesebičnu pomoć dobili su od nastavnice koja predaje Digital Media and Design.

Neki su imali to zadovoljstvo da se ceo dan odmaraju. Relaksacija u prirodi pripala je ove godine učenicima Year 13, koji su dan proveli sa svojim odeljenjskim starešinom. Na prostirkama su uz užinu i sokove uživali na pikniku u Košutnjaku.

Sportski dan na Adi

U petak je održana prava sportska svečanost! Učenici su iskoristili priliku da pokažu svoja zavidna sportska umeća i veštine u sportskim disciplinama koje su kreativni i maštoviti profesori osmislili specijalno za njih. Bio je to svečani praznik sporta i drugarstva! Svi su sa sobom poneli dobro raspoloženje i takmičarski duh i zajedno su uživali u prelepom vremenu na Adi.

Najbolja školska godina do sada je zvanično počela! Neka bude uspešna, zabavna i oslobođena od korone!