School stories

International School je škola koja kod svojih učenika neguje visoke ambicije na svim poljima, podstiče ih da razvijaju svoje talente i budu što bolji u onome čime se bave! Da u tome uspeva, pokazuju uspesi učenika International Schoola na raznim sportskim i drugim takmičenjima, koji su bez premca u demonstriranju svojih raznolikih veština i talenata.

Mia i Sofija dominiraju na terenima za golf i fudbal: U International Schoolu ponovo slavimo uspeh

Mia Aleksić i Sofija Sremčević su u International Schoolu učenice Year 11, odnosno Year 13, koje, sem školskih uspeha, dele i strast prema sportu, kao i talenat. Obe su postigle neverovatne rezultate koje moramo da podelimo.

Mia Aleksić, golferka i učenica Year 11, predstavljala je Srbiju na otvorenom prvenstvu JGOLF u Pravecu u Bugarskoj i osvojila drugo mesto!

Sofija Sremčević je fudbalerka i reprezentativka Srbije u kategoriji ispod 19 godina i trenutno igra kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Sofija je takođe i zvezda „Crvene zvezde” sa najviše golova postignutih prošle sezone.

Naše učenice, pored toga što su sjajne sportistkinje, uspešno se nose i sa svim školskim izazovima i obavezama i svaka od njih se u nečemu ističe.

Uspešni sportisti, ponosni odlikaši i budući akademci – sve su to učenici International Schoola

Sjajne rezultate na sportskim dešavanjima prate jednako sjajni rezultati u učionici! Naši učenici jednostavno postižu sve i pokazuju da su željni uspeha, što je stav koji International School neguje kod njih.

Čestitamo i Miji i Sofiji! Prestali smo da brojimo koliko puta smo pisali o neverovatnim sportskim uspesima učenika International Schoola, ali smo uvek ponosni na svaki njihov uspeh, na svaku njihovu pobedu i rezultat koji su postigli svojim trudom.