School stories

Učenici International Schoola su još jednom dokazali da su pravi odlikaši! U majsko-junskom ispitnom roku naši učenici su postigli najviše ocene i time još jednom pokazali da se trud, rad i posvećenost uspehu nagrađuju sjajnim rezultatima i najvišim ocenama.

Kembridž ispiti

Nakon još jedne turbulentne godine u obrazovanju širom sveta, učenici International Schoola pokazali su neverovatnu istrajnost i odlučnost da uspeju sa čak 98% IGCSE passing rateom, dok je za Advanced level prolaznost bila 88%.

Pored izvanrednog opšteg uspeha na osnovu dobijenih čak 107 ocena A ili A*, moramo pohvaliti i one učenike koji su svojim trudom i zaslugama obezbedili i ICE Cambridge Diplome, pored sertifikata za položene ispite. Učenici sa Distinction Diplomom su: Petar Janjanin, Mina Kaljević, Anja Kaljević, Gala Milutinović, Teodora Obradović, Jovana Petrović, Sofija Terzić, Nina Živaljević, pri čemu Petar Janjanin, Mina Kaljević, Anja Kaljević i Nina Živaljević imaju ocenu A* ili A iz svih predmeta koje su polagali.

Čestitamo svim učenicima – zaslužili su najbolje ocene koje su postigli i mi smo veoma ponosni na njih! Sjajni rezultati učenika International Schoola su realan prikaz njihovog rada, posvećenosti i jedinstvenih nastavnih metoda u International Schoolu.

Takođe čestitamo svim nastavnicima koji svojim veštinama i entuzijazmom doprinose da učenici International Schoola postižu ovako izuzetne rezultate čak i na zahtevnim ispitima i koji su nebrojeno puta pokazali da za njih nema granica kada je o postizanju izvrsnih rezultata reč. Još jednom – bravo i nastavite da nižete uspehe!