Ostvarili ste izuzetne rezultate u nauci, sportu ili umetnosti? Ili jednostavno zaista želite da upišete školu u kojoj ćete steći kvalitetno obrazovanje i koja će vam omogućiti da nastavite školovanje gde god poželite? Konkurišite za program podstreka za najbolje International Schoola i školujte se po povlašćenim cenama u najmodernijoj Cambridge školi u Srbiji!

Sve vrednice, genijalci, vukovci, uspešni sportisti, umetničke duše, ali i svi drugi talentovani i nadareni učenici mogu da se prijave za neki od četiri programa podrške International Schoola i tako ostvare popust na školarinu od 10 do 100 posto. Ovo je jedinstvena prilika za sve učenike koji žele da budu deo uspešne generacije Cambridge i IB školaraca.

Prilika za sve: budite deo elite koja se izdvaja znanjem

Verujemo da rad, trud i uspesi treba da budu posebno nagrađeni i da to ne sme da zavisi od platežne sposobnosti roditelja.

U International Schoolu stvaramo istinsku elitu talentovanih, obrazovanih i vrednih mladih ljudi, intelektualaca i budućih lidera koji se ističu kvalitetnim obrazovanjem, svojim radom i težnjom ka najboljem.

Upravo zbog toga smo u International Schoolu osmislili četiri različita programa podstreka za učenike osmog razreda osnovne škole, kao i za one koji već pohađaju International School a imaju dostignuća iz različitih oblasti: nauke, sporta ili umetnosti, kao i za sve ostale koji vredno rade, neprestano se usavršavaju i postižu rezultate. Smatramo da je to najbolji način da vas nagradimo i podstaknemo.

Različiti programi podstreka za najbolje učenike s različitim talentima

Samo do 30. juna imate priliku da konkurišete za jedan od četiri programa podstreka za najbolje International Schoola i dobijete najbolje obrazovanje koje možete zamisliti, po povlašćenim cenama. A vrednost koju vam oni donose je neprocenjiva.

 

GENIUS MUNDI

Namenjena talentovanim učenicima koji su postigli dobre rezultate na raznim republičkim ili svetskim takmičenjima.

ZDRAVKO

Za sve sportiste koji su ostvarili dobre rezultate, bilo u individualnom ili u timskom sportu.

UM-etnost

Za darovite mlade umetnike koji pokazuju interesovanje i talenat za muziku, slikanje, glumu ili bilo koju umetnost.

VUKOVAC

Namenjena vrednicama – učenicima koji završavaju osmi razred kao nosioci Vukove diplome.

Uslovi i pravila za konkurisanje

 • Rok za predaju dokumentacije je 30. jun tekuće godine.
 • Da bi neko konkurisao, potrebno je da priloži dokumentaciju navedenu u Konkursu za ostvarivanje prava na umanjenje školarine u školi, koji škola blagovremeno objavljuje na svom sajtu.
 • Na osnovu blagovremeno priložene potpune dokumentacije i prema kriterijumima propisanim u Pravilniku za ostvarivanje prava na umanjenje školarine u školi vrši se selekcija kandidata prema unapred propisanom postupku propisanom i u Konkursu za ostvarivanje prava na umanjenje školarine u školi.
 • Visina iznosa podrške određena je u Konkursu za ostvarivanje prava na umanjenje školarine u školi, koji škola blagovremeno objavljuje na svom sajtu.
 • Dve nedelje nakon završetka konkursa bićete obavešteni o rezultatima.
 • International School zadržava pravo da prekine program podrške ili da objavi nove uslove bez pružanja bilo kakvih objašnjenja.
 • U slučaju da se više kandidata kvalifikuje za program podrške, International School zadržava pravo da podstrek za najbolje podeli između nekoliko kandidata ili da obezbedi više od jednog programa podrške istog tipa.
 • International School nije u obavezi da objašnjava razloge učenicima kojima nije dodeljen program podrške.

Potrebni koraci

1. Popunite prijavni obrazac za program podstreka.


  Za koji program podstreka se prijavljujete?

  Ukoliko želite, možete odmah odabrati program podstreka za koji se prijavljujete. Ovo polje nije obavezno.


  2. Nakon prijave, sa vama će kontaktirati savetnik za upis u International School i dogovoriti se o svim detaljima konkurisanja.
  3. Dve nedelje nakon završetka konkursa bićete obavešteni o rezultatima.

  Zašto je International School najbolji izbor?

  International School radi po Cambridge i IB Diploma planu i programu, koji ispunjava najviše obrazovne standarde kvaliteta, te po završetku školovanja učenici mogu steći svetski priznate Cambridge i IB diplome.

  Učenje je podržano primenom najnovijih tehnologija, kao što su tablet i iPad uređaji, interaktivne table i stolovi, elektronski dnevnici, jedinstvena eLearning platforma, 3D štampači, 3D olovke i 3D skeneri, sve to u posebno dizajniranom okruženju: Intelligent Classroom i Google Technology Classroom.

  Nastava je interaktivna, kreativna i zanimljiva, jer profesori International Schoola, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja, te je znanje koje učenici usvajaju praktično i primenjivo.

  Zbog svega navedenog podstrek za najbolje International School donosi neprocenjivu vrednost.

  Leave a Reply

  Register
  Upis za generaciju 2024/25. je u toku! Prijavite se ovde »