School stories

Zahvaljujući mentorstvu Anđele Veljković i Marka Cvijanovića, Aleksandra Ivanović i Tara Cvetinović, učenice International Schoola, započele su svoju praksu u sektoru za marketing kompanije LINKgroup!

Svi smo čuli za društvene mreže, oglašavanje, promotivne mejlove i marketinške strategije, ali da li zaista znamo kako da koristimo sve to u okviru poslovanja? Preduzetništvo se ne odnosi samo na finansije i investicije već i na marketing. Aleksandra i Tara stekle su dragocen uvid u marketinške aktivnosti – kako se odlučiti za font u oglasima, kako odabrati najbolju lokaciju za bilborde, kako koristiti inovativan softver za marketing i promotivna obaveštenja itd.

Moramo priznati: kao učenice koje pohađaju časove biznisa u International Schoolu, naše kreativne devojke su imale prednost, ali su svakako dobile dragocenu priliku da svoja teorijska znanja primene u praksi.

LINK Internship za International School je program koji je dobio mnoge pohvale, posebno zato što praksa igra važnu ulogu u uslužnoj industriji širom sveta. Svaki univerzitet na koji se ove devojke budu prijavile sigurno će priznati i ceniti ovu stavku u njihovim biografijama.

Nadamo se da će im ovo dragoceno iskustvo izbrusiti divne i kreativne veštine, kao i besprekornu radnu etiku! Bravo, devojke!