School stories

U četvrtak, 16. juna 2022, pozdravili smo se sa šestom generacijom maturanata International Schoola – generacijom 2022.

Generacija 2022. proslavila uspešan kraj školovanja u International Schoolu

Maturanti su u hotelu „Radisson Collection” sa roditeljima, profesorima, direktorkom i koordinatorima škole proslavljali uspeh koji su postigli, kao i kraj jedne etape u životu koja će im sigurno ostati u lepom sećanju.

Iskustva i uspomene koje nose iz International Schoola svako od njih ocenjuje kao nezaboravne, znanja koja su stekli kao potpuno primenljiva i korisna, a lekcije naučene tokom školovanja, i to ne samo one iz školskih predmeta već i životne lekcije o sebi i svetu oko sebe, opisuju kao istinsku vrednost.

Fantastičan uspeh svih učenika i nagrade za najbolje

Nastavnici su se trudili da izvuku najbolje iz svakog učenika i ponosni smo što su u tome uspeli – ova generacija je zaista briljirala kada je reč o akademskom postignuću i prilikama koje su dobili za studije u inostranstvu.

Nagrade i pohvale za najbolje učenike

Lara Todorović pohvaljena je za neverovatne akademske i sportske rezultate postignute na međunarodnim takmičenjima, kao i na Kembridž ispitima, dok je nagrada za đaka generacije pripala Ivi Živaljević.

Iva Živaljević je pored izuzetnih akademskih rezultata ostvarila zapažene uspehe na simulacijama zasedanja Ujedinjenih nacija, Model United Nations. Istakla se humanitarnim radom i organizacijom vannastavnih aktivnosti, kako u školi tako i van nje. Kao lider školskog kluba ISMUN, Iva je ostavila u amanet mlađim generacijama model ponašanja i uspeha u International Schoolu.

Zorana Živanović, direktorka International Schoola, izuzetno ponosna na svakog učenika

Zorana Živanović, direktorka International Schoola, kojoj je generacija 2022. druga po redu, navodi da je izuzetno ponosna na svakog učenika: „U svakoj generaciji možete, na neki način, primetiti da li je to generacija sportista, naučnika ili umetnika, međutim, ovo je posebna generacija, u kojoj je svaki učenik individua za sebe, sa neverovatnim talentima i afinitetima. Ponosna sam na njihovu individualnost i zrelost.” Dodaje da su samo nijanse odlučivale ko je među njima najbolji, jer su svi učenici imali sjajne akademske i vannastavne rezultate.

Razne prilike čekaju da ovi pametni mladi ljudi pokažu svoje znanje, veštine i talente, a International School će uvek biti tu da ih podrži u njihovom daljem razvoju i akademskim ambicijama.

Dragi maturanti, čestitamo vam na onome što ste postigli i na onome što ste postali, zaista smo ponosni na vas!