School stories

Učenica International Schoola i golf zvezda Lara Todorović donirala je prošle nedelje preko hiljadu čepova od plastičnih boca kao doprinos školskoj dobrotvornoj kolekciji „Čep za hendikep”.

Udruženje „Čep za hendikep” bavi se dobrovoljnim prikupljanjem čepova sa plastičnih flaša, koje zatim prodaju kompanijama koje se bave reciklažom tvrde plastike. Za dobijeni novac kupuju pomagala osobama sa invaliditetom.

 Podstiče dobrotvorne inicijative u lokalnoj zajednici

Podstiče dobrotvorne inicijative u lokalnoj zajednici

Lara pokazuje plemenitost i društvenu osvešćenost ne samo tako što lično učestvuje u humanitarnim akcijama već i zato što se trudi da radi na podizanju svesti u lokalnoj zajednici.
Ona je uticala na svoju porodicu, prijatelje, saigrače u golf klubovima i komšije i podstakla ih da joj pomognu da sakupi veliki broj čepova.

Humana aktivistkinja, uspešna golferka i odlična učenica

Podjednako uspešna i u školi, na golf terenu i aktivna u pružanju pomoći drugima, Lara dokazuje da se sve može postići kada se dobro organizuje vreme i kada pred sobom imamo jasne ciljeve i humane motive. Zbog toga podstičemo sve učenike da slede Larin primer i učestvuju u humanitarnim akcijama i streme ka uspehu, jer ona zaista raste u osobu na koju se treba ugledati.