School stories

Zaustavimo se nakratko i čestitajmo našim neverovatno uspešnim golferima – ovog jula osvojeno je mnogo medalja, a tek je početak meseca!
Učenici International Schoola su odlikaši i u učionici i na golf terenu, što dokazuju medalje i pehari koje ponosno i zasluženo drže! Pogledajmo koja su mesta zauzeli naši učenici, koji nas svakim novim takmičenjem čine sve ponosnijim na njihove rezultate i trud da budu uspešni u svemu čime se bave.

 

International School golferi

Najbolje rezultate postigli su Lara Todorović, učenica Year 12, i Vukašin Suturović, učenik Year 10, koji su, svako u svojoj kategoriji, osvojili prva mesta i na Nacionalnom i na Internacionalnom juniorskom prvenstvu Srbije – Lara u kategoriji ispod 21 godine, a Vukašin u kategoriji ispod 16 godina.

Sjajni plasmani učenika International Schoola

Na Internacionalnom juniorskom prvenstvu Srbije Mia Aleksić se, u kategoriji ispod 16 godina, plasirala na treće mesto. Pored tog sjajnog plasmana, naša učenica Mia Aleksić je i na Nacionalnom juniorskom prvenstvu Srbije, u kategoriji ispod 16 godina, osvojila drugo mesto, dok je na istom šampionatu, ali u kategoriji ispod 21 godine, Nikola Bojanić, učenik Year 12, osvojio treće mesto.

Odlična postignuća učenika International Schoola! Vaša škola vam želi još mnogo osvojenih medalja i navija za vas na svakom takmičenju!