ErasmusMICR@SSchool stories

Srećni smo što možemo da objavimo da je prva konferencija za projekat MICR@S, čiji je cilj da olakša uspešnu implementaciju MICR@S obrazovnih segmenata kroz edukaciju trenera, održana u periodu od 23. do 25. oktobra 2023. godine u Aveiru u Portugalu!

Kompanija LINKgroup, koju predstavlja International School kao aktivni učesnik i partner projekta MICR@S, otvorila je kamp Obučite trenere MICR@S, čiji je cilj da pokaže kako će learning snacks za implementaciju preduzetništva kao veštine biti integrisane u nastavnim planovima i programima partnerskih škola, kao i u onlajn-igrici za učenje o preduzetništvu.

Jedan od ključnih elemenata LTTA sastanka bili su razmena metodoloških pristupa sa drugim partnerima i razgovor o mogućnostima implementacije svakog learning snacksa na platformi za onlajn-igre na maternjim jezicima partnera.

Na LTTA, nakon što su predstavljene lekcije Kako biti uspešan preduzetnik i Novi trendovi u marketingu i nakon što su drugi partneri predstavili svoje learning snackse, vodile su se diskusije o tome kako zajedno možemo da integrišemo neke od snacksa za učenje i prilagodimo redosled časova kako bi bolje funkcionisao, odnosno kako bismo krajnjim korisnicima pružili sveobuhvatan materijal za učenje.

Radujemo se što će ovaj projekat biti implementiran u našim učionicama!