PrintKoncipirana kao mesto na kome učenici na kreativan i moderan način saznaju svet oko sebe, International School je inspirativna sredina za ambiciozne mlade ljude koji teže postizanju visokih akademskih ciljeva. U modernom svetu koji se neprestano menja neophodno je držati korak sa vremenom i stalno usvajati nova znanja. Upravo zbog toga smo i odlučili da napravimo najbolji spoj svetskih metodičkih trendova, informacionih tehnologija i nastavnog programa.

Mogućnost nastave na engleskom, prepoznavanje i razvijanje talenata, multidisciplinarna znanja, podizanje opšte kulture i usavršavanje društvenih veština daju našoj školi prednost pri izboru obrazovne ustanove za nastavak školovanja. Ono što ovu školu čini drugačijom nije samo savremen pristup radu, već i profesori modernih shvatanja, koji kroz mentorski rad razvijaju učenicima unutrašnju motivaciju i potrebu da se kroz nova saznanja usavršavaju.

Učenici International Schoola imaju priliku da uče u samom centru grada, u zgradi koja je opremljena najsavremenijim nastavnim pomagalima i interaktivnim tablama. Prostrane učionice, amfiteatar, centar za učenje, biblioteka, školski restoran i prostor za odmor pružaju učenicima stimulativnu sredinu za celodnevni boravak. Školovanje u International Schoolu je uzbudljivo putovanje prepuno istraživanja, druženja i zabave. U ovoj školi učenici uče ne zato što moraju, već zato što žele.

International School je zato pravo mesto za nastavak obrazovanja nakon osnovne škole. To je škola u kojoj se uči, druži, raste i razvija. Škola koja uči kako se poštuje različitost, da je rad ono što nas dovodi do uspeha i da su prijateljstva ulaganje u budućnost.

 

Leave a Reply

Register
Upis za generaciju 2021/22. je u toku! Prijavite se ovde »