School stories

Sigurni smo da znate da se ovo odnosi na Teu Ćulibrk, Anju i Minu Kaljević! Učenice Year 12 takmičile su se na međunarodnom plivačkom mitingu „Grand Prix – Kup Zrenjanina 2021”, koji je trajao četiri dana, od 28. do 31. oktobra, i ponovo učinile svoju školu ponosnom zbog izvrsnih postignuća.

 

International School učenice osvojile zlato i srebro

Zlato i srebro u rukama naših izvanrednih sportistkinja

Kao što smo svi već i navikli, devojke su bile sjajne! Ukupno su osvojile čak 17 medalja! Tea Ćulibrk je osvojila dve zlatne i jednu srebrnu medalju, Anja Kaljević osvojila je dve zlatne medalje i jednu srebrnu, dok je Mina Kaljević osvojila četiri zlatne i četiri srebrne medalje.

Međutim, to nije sve – u štafetnim trkama Anja i Mina Kaljević učestvovale su u obaranju tri nacionalna rekorda Srbije!

IMG_5737
IMG_5725
IMG-a18e405e4e73fe6fe75731a47f4eb516-V

Učenice International Schoola nižu sjajne rezultate na svim poljima

Iako plivačka sezona traje jedanaest meseci, Tea, Mina i Anja uspevaju uspešno da usklade sportske sa akademskim rezultatima. Biti uspešan na dva fronta zahteva veliki trud, posvećenost i orijentisanost ka postavljenim ciljevima, a naše učenice svakim novim takmičenjem pokazuju da su i te kako sposobne da balansiraju između brojnih obaveza i da svaku realizuju na najbolji mogući način, postižući željene rezultate.

Devojke, radosni smo što izveštavamo o vašim uspesima i što ste deo International Schoola, jer smo zajedno pobednički tim!