School stories

International School je imala zadovoljstvo da ugosti Gurdeepa Sanghu, izvršnog direktora kompanije My Scholar i predavača na temu veštačke inteligencije na University College London (UCL). Njegovu posetu, koju je organizovala naša školska savetnica i psihološkinja, Lara Filipović, imala je za cilj pružanje personalizovane podrške učenicima iz Year 12 i Year 13 u donošenju informisanih odluka o izboru univerziteta.

Stručno savetovanje o upisu na univerzitete

Gospodin Sangha, koji ima dokazano iskustvo u pomaganju učenicima da se upišu na prestižne univerzitete poput Oksforda i Kembridža, ponudio je 20-minutne konsultacije našim učenicima u vezi sa prijavama na univerzitete u Velikoj Britaniji, pisanjem ličnih izjava, pripremom za prijemne ispite i treninzima za intervjue.

Ovake posete su od izuzetnog značaja i za učenike i za školu, jer omogućavaju direktan pristup stručnom znanju koje pomaže učenicima da se snađu u složenom procesu prijavljivanja na univerzitete. Za učenike, ovakva personalizovana podrška povećava samopouzdanje i spremnost za prijavljivanje na univerzitete. Za školu, ugostiti stručnjake poput gospodina Sanghe podiže ukupni kvalitet obrazovne podrške i jača posvećenost škole uspehu učenika.

Produžene konsultacije kako bi se zadovoljile potrebe učenika

Zbog velikog interesovanja učenika, svi dostupni termini za konsultacije su bili popunjeni, te je gospodin Sangha produžio svoj boravak za još dva dana kako bi omogućio većem broju učenika da dobiju sve željene informacije.

Veoma nam je drago zbog velikog odziva naših učenika i zahvalni smo Lari i gospodinu Gurdeepu na organizaciji ove jedinstvene prilike.