School stories

International School je ovogodišnji Gold Globee® Winner u kategoriji Education Hero of the Year, nagrade koja se dodeljuje za izuzetne rezultate u održavanju visokog kvaliteta nastave i obezbeđivanju besprekornih uslova za rad i najkvalitetnijeg obrazovanja tokom pandemije.

Međunarodno priznanje za izuzetna postignuća

Međunarodno priznanje za izuzetna postignuća

The Globee® Awards je vodeća internacionalna nagrada i priznanje koja se svake godine dodeljuje za uspeh i dostignuća u najrazličitijim poslovnim oblastima današnjice. Brojne organizacije, kompanije i škole iz čitavog sveta bore se za nagradu u čak 11 kategorija, a srećni pobednici dobijaju trofej, plaketu i medalju kreirane u SAD. Pobednik osvaja Gold Globee® Winner, dok drugi i treći dobijaju Silver Globee® Winner i Bronze Globee® Winner.

Drugim rečima: The Globee® Awards predstavlja prestižno priznanje organizacijima i timovima širom sveta za izuzetna dostignuća i učinak u svojim oblastima.

Inernational School odneo je eksluzivnu pobedu i poneo „zlatni globus” u okviru kategorije Education Hero of the Year. Internacionalni žiri sastavljen od vodećih poslovnih ljudi i eksperata za obrazovanje istakao je da je International School:

  • pokazao izuzetno funkcionisanje tokom pandemije;
  • omogućio bezbednu i kvalitetnu nastavu u vanrednim okolnostima;
  • učinio prelazak na DL platformu i online učenje jednostavnim i bez stresa;
  • pružio sveobuhvatnu podršku učenicima i nastavnicima tokom ovog perioda, zahvaljujući čemu nove okolnosti nisu nepovoljno uticale na njihove rezultate.

Zaključeno je da je International School, u oštroj konkurenciji škola i obrazovnih ustanova iz čitavog sveta, pokazao zavidan nivo odgovornosti, podrške, tehničke opremljenosti i znanja, zahvaljujući kojima je obezbedio najviši nivo nastave za vreme pandemije i to da njegovi učenici, za razliku od mnogih, i tokom tog izazovnog perioda imaju pristup najkvalitetnijem obrazovanju. Zbog svega toga International School proglašen je za ovogodišnjeg Gold Globee® Winnera.

Obrazovni heroji u svetskim okvirima

Obučenost, opremljenost i beskompromisna posvećenost nastavnog kadra i celokupnog školskog osoblja International School prepoznate su u najvišim svetskim okvirima. Misija i vizija koje naša škola sprovodi dugi niz godina omogućile su nam da pariramo najboljim svetskim školama kada je reč o kvalitetu obrazovanja. Visoko priznanje koje stiže od The Globee® Awards to i potvrđuje.
Kao Gold Globee® Winner u kategoriji Education Hero of The Year International School je od međunarodnog žirija izdvojen kao primer besprekorne prakse, čime je svrstan u najviši vrh svetskih srednjih škola.

Zahvaljujući jedinstvenoj DL platformi naši učenici i nastavnici su od samog početka bili pripremljeni i obučeni za online nastavu, a međusobna podrška i spremnost da uradimo sve kako bismo obezbedili najkvalitetniju nastavu pomogle su svim učesnicima nastavnog procesa da svoje obaveze ispunjavaju u bezbednoj i podsticajnoj atmosferi.

International School nastavlja da postavlja standarde i pomera granice kada je reč o internacionalnom srednjem obrazovanju.