Evo kako izgleda biti član International School tima

International School ima mlad, ali visokoobrazovan tim profesora, s relevantnim iskustvom u prosveti i znanjem velikog broja stranih jezika. Pozitivni utisci profesora pokazuju koliko je rad u ovoj školi stvarno drugačiji, a uz njihovu pomoć učenici s lakoćom mogu savladati izazove i dostići svoj maksimum.

Zbog visokih standarda u radu i ponašanju, kao i sinergiji iskustva, inovativnosti i znanja koju neprestano podstičemo, tim International School okuplja one profesore koji iz dana u dan rastu s njima. Originalni časovi i spremnost da uz naše nastavne metode i tehnološke inovacije prenesu učenicima svoja znanja na stvarno drugačiji način čini ih modernim profesorima 21. veka.

Ali šta je to što naši profesori posebno ističu u radu u International Schoolu?

 
 
 

Nadežda GolubovićMultidisciplinarni pristup nastavi jeste ono što je u International School stvarno drugačije

Kao profesorka biologije, u International Schoolu imam priliku da svojim učenicima pružim mnogo više od osnova predmeta, i samim tim im prenosim specifična znanja i veštine. Tehnologija koju koristimo na časovima omogućuje nam interdisciplinaran pristup kompleksnim temama, zbog čega su učenici aktivni na času i željni novih znanja.

Nadežda Golubović, profesorka biologije

Odlična prilika za obrazovanje svestranih učenika

Kao nastavnica Globalnih perspektiva, imam priliku da predajem učenicima otvorenih pogleda, koji u debatama o važnim globalnim pitanjima primenjuju veštine kritičkog razmišljanja. To je jedinstveno iskustvo za nastavnika jer mi omogućava da delim ideje i perspektive sa učenicima na jedan veoma intelektualan i dubokouman način. Činjenica da smo u toku sa aktuelnim globalnim i lokalnim problemima omogućava učenicima i meni da učestvujemo u putovanju bez granica.

Tatjana Koluvija, profesorka Globalnih perspektiva

Andrej BunjacPredivno, jedinstveno iskustvo

Rad u International Schoolu je divno putovanje i jedinstveno iskustvo. Školsko okruženje je izuzetno plodno tlo za kreativnost i razvoj ideja. Ono što sam u stanju da postignem ovde u radu sa svojim učenicima i kolegama prevazilazi sve što sam mislio da je moguće postići u jednoj školi. Sve ideje koje imam u radu moguće je ostvariti zahvaljujući podršci uprave i tehnologiji kojom raspolažemo u školi.

Andrej Bunjac, profesor matematike

Stvaramo čvrste osnove za uspešnu budućnost

Promene su konstantne u današnjem svetu. U International Schoolu decu učimo da prihvate promene i otkriju svoje preduzetničke veštine. U okviru ovog procesa, prenosimo im ne samo teorijsko znanje već i aktuelna globalna iskustva iz sfere biznisa i ekonomije, kako bi izgradili čvrstu osnovu za uspešne akademske i poslovne karijere. U prijateljskom okruženju učenici se podstiču da grade i razvijaju veštine koje će im omogućiti da postanu odgovorni mladi lideri budućih generacija.

Marija Milić, profesorka ekonomije

Nadežda GolubovićPonosna sam na činjenicu da koristim savremene tehnologije i principe sa svojim učenicima

 U International Schoolu koristimo napredne digitalne resurse kako bismo učenike pripremili za studije. Njihova kreativnost podstiče i unapređuje saradnju između nastavnika. Često imamo interdisciplinarne časove, koji obogaćuju način na koji učenici posmatraju svet. Kao nastavnica fizike, ponosna sam na činjenicu da koristim savremene tehnologije i principe kako bih svojim učenicima pomogla da postanu izuzetni u rešavanju problema.

Ana Vlašić, profesorka fizike

Stvaramo buduće lidere i inovatore koji ne razmišljaju na konvencionalan način

International School se ponosi činjenicom da za učenike ima buduće lidere i inovatore koji ne razmišljaju na konvencionalan način. Pravo je zadovoljstvo raditi sa učenicima koji poseduju izuzetan akademski potencijal i videti kako napreduju na ličnom i akademskom planu. Kao nastavnica engleskog jezika u školi koja ulaže toliko u individualan pristup nastavi, srećna sam što učenicima pomažem da razvijaju svoje jezičke veštine, ali i da formiraju izgrađene stavove i da se izražavaju na elokventan način, jer su ove veštine važan činilac u pripremi za njihov budući poziv i karijeru.

Ljubica Krstić, profesorka engleskog

 

Zašto su profesori International Schoola stvarno drugačiji?

Profesori u International Schoolu su iskusni predavači koji umeju da na pravi način priđu svakom učeniku. Zahvaljujući vrhunskom obrazovanju koje su sticali širom sveta i relevantnom iskustvu u prosveti, naši profesori su u stanju da inspirišu učenike i pripreme ih za izazove koji ih čekaju tokom školovanja.

Uslovi školovanja u International Schoolu uz najnovije tehnološke uređaje, edu-aplikacije, interaktivne i multidisciplinarne časove pružaju dodatne mogućnosti profesorima da se posvete svakom učeniku kako bi im pružili najbolje obrazovanje.

Dodatni kvalitet profesora International Schoola je stalno usavršavanje i praćenje svetskih trendova iz oblasti koje predaju. Na ovaj način učenici stiču primenjiva znanja kroz moderan pristup predavanjima. Zahvaljujući njihovoj posvećenosti, učenici lakše savladavaju gradivo, što se višestruko isplati u daljem školovanju.

Mesto za usavršavanje i razvoj

Koliko su u International Schoolu važni učenici, bitni su i profesori, zbog čega se International School svakodnevno trudi da za njih obezbedi najbolje mesto za usavršavanje i razvoj u svakom pogledu. Kada učenici imaju letnji raspust, za to vreme se profesori usavršavaju na internim radionicama koje organizuje škola, ali su i sami individualno članovi uglednih konferencija, seminara, obuka, treninga…Kada profesori zadovoljni napuste školu posle završetka časova, kada su ispunjeni i imaju lepe reči o svom radnom mestu, to veoma lako mogu da osete i učenici, što kod njih podstiče veću motivaciju i bolje rezultate. A u International Schoolu pozitivne reči profesora samo su pokazatelj da su ovo škole u kojoj su profesori učenicima zaista nabolji prijatelji.
 
Register
Upis za generaciju 2021/22. je u toku! Prijavite se ovde »