School storiesSuccess

Sa zadovoljstvom objavljujemo da je Sava Radibratović, učenik iz Year 9, postao državni prvak u jedrenju!

Takmičeći se u kategoriji Optimist na Državnom prvenstvu u jedrenju održanom na Paliću od 9. do 12. maja, Sava je zauzeo prvo mesto. Njegov izuzetan nastup nije samo doneo prestižnu titulu, već mu je takođe obezbedio i mesto u reprezentaciji Srbije u jedrenju.

Kao aktuelni državni šampion, Sava će predstavljati našu zemlju na predstojećem Evropskom prvenstvu u jedrenju u Marini di Carara, u Italiji. Ova izuzetna prilika ističe njegov talenat i odlučnost dok se priprema za takmičenje na međunarodnoj sceni.

Na listu svojih uspeha, Sava je dodao i trijumf na South East European Open Optimist Cup (SEEOOC), kupu takođe održanom na Paliću od 10. do 12. maja. Savin uspeh na nacionalnom i regionalnom nivou ističe njegov izuzetni talenat i posvećenost.

Inspiracija za sve vršnjake

Savini uspesi služe kao inspiracija njegovim vršnjacima i primer su nagrada koje donose vredan rad, istrajnost i strast prema sportu. Njegova posvećenost predstavlja jednu od vrednosti International School-a, a mi smo ponosni što imamo takvog predstavnika.

Želimo Savi sve najbolje u budućim podvizima dok nastavlja da plovi ka novim uspesima.