School stories

Sećate li se događaja „Ove nedelje roditelji predaju”? Ovoga puta smo u okviru projekta LINK Innovations „Roditelji na radnom mestu” posetili roditelje na njihovom radnom mestu, što je bilo podjednako korisno i interesantno kao i sva prethodna predavanja. Tatjana Koluvija, nastavnica globalnih perspektiva i koordinator za saradnju sa roditeljima, odvela je učenike odeljenja Year 10 na Košutnjak, u agenciju „AS MEDIA”, da upoznaju Tanju Anđelković, Matejinu mamu i direktorku prodaje i marketinga na „Radiju S”.

Ovo je za učenike odeljenja Year 10 bilo sjajno iskustvo – ne samo da su videli kako funkcioniše sve na radiju već su i upoznali svakog rukovodioca sektora. Tanja Anđelković i kolege su sve vreme držali pažnju učenika pričajući im o veoma zanimljivim aspektima rada na radiju. Čak su se i učenici oprobali u ulozi radio-voditelja.

Posle zanimljivih predavanja opuštanje uz palačinke

Poseta je završena u restoranu pored Radija, gde su učenici uživali u palačinkama. Cilj ovog projekta je ostvaren: učenici su stekli nova prijateljstva i naučili više o različitim zanimanjima, a mi smo doprineli tome da se učvrsti veza između škole i roditelja.

Zahvaljujemo Matejinoj mami što nas je ugostila i učestvovala u stvaranju uspomena koje učenici International Schoola nikada neće zaboraviti.