School stories

nternational School imala je čast da ugosti predstavnike Univerziteta Nova Gorica, koji su pružili uvid u studiranje u Sloveniji. Veronika Piccinini, predavač engleskog jezika, zajedno sa Marinom Artino, sekretaricom Škole za nauke o životnoj sredini i Škole za vinogradarstvo i enologiju, i Marinom Đorđević, master studentkinjom inženjeringa i menadžmenta, podelile su svoja neprocenjiva iskustva sa našim učenicima.

Naši učenici su, tokom prezentacije, bili veoma angažovani, postavljajući brojna pitanja. Predstavnici su detaljno opisali različite aspekte studentskog života u Sloveniji, uključujući lokaciju fakulteta, dnevne aktivnosti, prakse, kao i raznovrsni spektar programa i kurseva koji su dostupni. Sa strpljenjem i posebnim osvrtom na detalje, predstavnici su predstavili na živopisan način akademsku scenu u Sloveniji, obogaćujući iskustvo naših učenika.

Poseta je bila informativna i inspirativna, omogućavajući našim učenicima da steknu dublje razumevanje mogućnosti za visoko obrazovanje u inostranstvu. Zahvaljujemo se predstavnicima Univerziteta Nova Gorica na njihovoj informativnoj prezentaciji i radujemo se daljoj saradnji u budućnosti.