School storiesSuccess

Izvanredni rezultati u tri kategorije

International School ima razlog za ponos nakon što je naša talentovana klizačica Petra Janev, zajedno sa svojim timom, postigla izuzetne rezultate na Prolećnom sinhro kupu koji je održan 19. aprila 2024. godine u Hali Pionir u Beogradu. Učestvujući u tri kategorije, Petra i njen tim doneli su kući dve zlatne medalje i jednu srebrnu, čime su potvrdili svoju izvrsnost u sinhronizovanom klizanju.

U kategoriji Kadeti A, naše mlade klizačice su bile nezaustavljive, osvojivši prvo mesto i time pokazale izvanredne veštine i usklađenost koje su rezultat mukotrpnih treninga i posvećenosti. Ovaj uspeh je posebno značajan jer potvrđuje kvalitet našeg programa za mlade sportiste i stručnost naših trenera.

Osvajanje srebra i još jednog zlata

U kategoriji Mlađe juniorke, tim je osvojio srebrnu medalju, što je još jedan dokaz njihove svestranosti i sposobnosti da se izbore sa jakom konkurencijom. Borba za prvo mesto bila je napeta, a naše devojke su pokazale veliko srce i sportski duh.

Najzad, u kategoriji Mešovito godište, Petra i tim ponovo su stali na najviši stepenik pobedničkog postolja. Ovaj uspeh dodatno je zaslađen jer pokazuje sposobnost naših sportista da se prilagode i izvrsno nastupe u različitim starosnim grupama, što je ključni element u sinhronizovanom klizanju.

Ovi izvanredni rezultati na Prolećnom sinhro kupu nisu samo pobjede na takmičenju, već i potvrda da je International School mesto gde se mladi talenti mogu razvijati u pozitivnom i podsticajnom okruženju. Želimo da čestitamo Petri, njenim saigračicama, kao i trenerima na izvanrednom uspehu i radujemo se budućim takmičenjima, gde će naši učenici, bez sumnje, nastaviti da nas čine ponosnima.