School stories

Imamo sjajnu vest za sve roditelje koji žele svojoj deci da pruže najmodernije internacionalno obrazovanje još od osnovne škole : International School je dobila akreditaciju Cambridge Assessment International Education u saradnji sa Ministarstvom prosvete za program Cambridge International Lower Secondary koji omogućava upis u starije razrede osnovne škole.

Uvođenjem ovog programa pružamo priliku svim zainteresovanim roditeljima da od ranijeg uzrasta obezbede svojoj deci kvalitetno obrazovanje prema internacionalnim standardima. Cambridge International Lower Secondary program na savremen način omogućava deci da steknu znanje i kvalifikacije koje će biti vrednovano u njihovom daljem obrazovnom putu i životu.

Saznajte više o Cambridge International Lower Secondary programu >>

Program koji priprema učenike za svetske ciljeve

Cambridge International Lower Secondary namenjen je učenicima uzrasta od 11 do 14 godina, odnosno za upis su dostupni razredi Year 7, 8 i 9 (6.,7. i 8. razred prema srpskom standardu) i moguće ga je upisati već po završetku Year 6, (odnosno 5. razreda osnovne škole).

Završetkom Cambridge Lower Secondary programa učenici International School ne samo da su stekli jedinstveno znanje učenika najmodernije škole, već i diplomu i sertifikate koji im veoma znače pri upisu u najuglednije škole širom sveta i koje su cenjene od strane svih važnih obrazovnih ustanova kao dokaz o tome da su stekli najmodernije znanje prema svetskim standardima.

Bogat izbor predmeta za najbolje rezultate dece

Učenike na ovom jedinstvenom prestižnom programu očekuje izuzetno zanimljiv, interdisciplinaran i sveobuhvatan nastavni plan i program koji im stvara celoživotnu ljubav prema učenju zbog toga što je osmišljen na takav način da se potpuno prilagođava njihovim interesovanjima i ciljevima. Nastava se u celosti odvija na engleskom, što utiče na razvijanje tečnog komuniciranja na stranom jeziku, a to je od ogromne važnosti za njihov dalji uspeh u internacionalnom okruženju.

U okviru predmeta učenicima se pored glavnih nude i kreativni predmeti poput umetnosti i dizajna, kao i oni koji su od ogromne važnosti za uspešno funkcionisanje u savremenom svetu, poput digitalne pismenosti. Kako bi se celokupno iskustvo učenika zaokružilo, dostupan im je i zanimljiv izbor vannastavnih aktivnosti pomoću kojih se naučeno znanje na kreativan i zabavan način primenjuje u praksi.

Nastavljamo da uspešno ostvarujemo viziju savremenog obrazovanja

Uvođenje Cambridge Lower Secondary programa je za International School dobar znak da i dalje nastavlja da uspešno sledi svoj cilj a to je da učenicima svih uzrasta i pozadina pruži najbolje obrazovanje prema najvišim svetskim standardima.

Cambridge Lower Secondary program postao deo je ponude škole samo je još jedan korak dalje za International School u uspešnom ostvarivanju svoje misije, a to je da škola bude najbolja u svojoj vrsti kroz negovanje stručnosti nastavnog kadra, opremljenosti učionica i najmodernijeg i posvećenog pristupa svojim učenicima. 

Radujemo se širenju i novim izvrsnim generacijama koje će postati deo International School porodice i uz naš trud da im pružimo najssavremenije obrazovanje postići internacionalne uspehe u najboljim školama širom sveta!

Požurite sa prijavom i ostvarite posebne pogodosti ranog upisa!

Upis u prvu generaciju Cambridge Lower Secondary programa za 2022. je u toku! Iskoristite posebne pogodnosti ranog upisa i uštedite do 35% godišnje na školarinu!

Program je predviđen tako da svaka godina ima samo po jedan razred sa malim brojem učenika, tako da dostupan broj mesta u generaciji bude popunjen veoma brzo zbog velikog interesovanja.

Iskoristite posebnu priliku da obezbedite mesto svom detetu na najprestižnijem programu za niže razede osnovne škole i osigurate mu najkvalitetnije internacionalno obrazovanje. 

 

Želimo svim osnovcima ogromnu dobrodošlicu u International School!