School stories

Najnovije izdanje projekta „Ove nedelje roditelji predaju” bilo je drugačije od svih prethodnih. Učenike International Schoola ugostio je otac učenice Year 11 Mine Pavlović, Dejan Pavlović, generalni direktor kompanije „Porše” u Beogradu.


Učenici International Schoola posetili „Porše”

Ideja je bila da se projekat poveže sa nastavom iz biznisa kako bi se učenicima predstavilo funkcionisanje kompanije, kao i ono što su svi želeli da znaju – kako se proizvode automobili.

Učenici International Schoola su uvek aktivni učesnici u diskusiji

Jedan od najzanimljivijih aspekata ove posebne lekcije bilo je predavanje o aktivnostima „porsche leasinga”, budućim rešenjima mobilnosti, pretplati automobila i onlajn-prodaji. Ideja je bila da se učenici uključe i daju svoje mišljenje o tome kako zamišljaju mobilnost u budućnosti. Ova lekcija je bila korisna za učenike, jer su upoznati sa ekološkim aspektima proizvodnje automobila u oblasti električnih automobila. Takođe, učenici su videli i prezentaciju poslovnog modela kompanije „Porsche Holding” u Salcburgu.

Primenili smo znanje iz oblasti biznisa i naučili nešto novo

Ova poseta je bila od velike pomoći učenicima jer su dobili priliku da formiraju različite perspektive – mogli su da primene svoja znanja iz oblasti biznisa u stvarnim okolnostima, što je i bila poenta ovonedeljne lekcije projekta „Roditelji predaju ove nedelje”.

Učenici su uživali u lepoj dobrodošlici koju su za njih pripremili Minin otac i njegove kolege u prestižnoj i uspešnoj kompaniji kakva je „Porše”. Radujemo se novom predavanju koje će sigurno biti zanimljivo kao i ovo!