School stories

Na uzbudljivom putovanju na koje su otišli kako bi unapredili svoje veštine iz španskog jezika i istražili živopisnu kulturu Valensije, četiri International School učenika nedavno su bili deo Zimske škole koju je organizovala agencija “Verbalists Education”. Irina Aiassa, Stefan Luka Jelić, Aleksandar Nenezić i David Josifović bili su na jezičkoj avanturi od 11. do 21. januara.

Da ovo jezičko putovanje bude nezaboravno, pobrinula se globalna jezička mreža „Verbalists Education”, koja se nalazi u vlasništvu obrazovne grupe „PRODIREKT”. Jezička mreža obezbedila je učenicima i pratnju na ovom programu. Treba posebno istaći i pohvaliti njihovog dugogodišnjeg partnera – školu Españolé IH Valencia, koja važi za vodeću školu jezika ne samo u Španiji već i u Evropi.

Izuzetna prilika za učenike da prodube svoje razumevanje jezika

Zimska škola pružila je izuzetnu priliku učenicima da prodube svoje razumevanje jezika, otkriju bogatu kulturu Valensije i stvore trajne uspomene. Program, koji je obuhvatao 20 španskih časova sa nastavnim materijalima, kulminirao je sertifikatom o učešću kako bi se označilo uspešno završavanje kursa.

Van učionice, naši učenici su učestvovali u raznolikim obrazovnim aktivnostima i kulturnim posetama, proširujući svoje horizonte i stičući jedinstvene uvide u lokalni način života. Zimska škola bila je više od jezičkog putovanja, budući da su učenici uspeli da stvore nova prijateljstva i dožive nezaboravna iskustva koja će nesumnjivo doprineti njihovom ličnom razvoju.

Učenici su se sjajno zabavili u Valensiji – ne samo da su unapredili jezičke veštine, već su, takođe, stvorili i trajne uspomene u ovom prelepom gradu.