School stories

Ako tražite školu koja kombinuje međunarodno priznato obrazovanje, vrhunsku tehnologiju i inovativne metode, International School je pravi izbor za vaše dete. Požurite i osigurajte svoje mesto u generaciji 2025/26, jer posebni uslovi važe samo do 31. oktobra!

Zašto se prijaviti sada?

International School, međunarodna škola za osnovce viših razreda i srednjoškolce, poznata je po Cambridge International programu koji pruža učenicima kvalitetno obrazovanje na engleskom jeziku, usklađeno s najvišim svetskim standardima. Zbog velikog interesovanja, većina mesta biće popunjena do kraja godine. Evo zašto je rani upis najbolja opcija:

  • Obezbedite mesto unapred – ranim upisom osiguravate svoje mesto u prestižnoj generaciji 2025/26.
  • Iskoristite povoljnije uslove – prijavite se do 31. oktobra i ostvarite značajan popust na cenu školarine.
  • Internacionalno priznate diplome – Cambridge i AICE diplome omogućavaju lakši upis na univerzitete širom sveta.

Šta International School čini drugačijom?

International School nudi jedinstveno obrazovno iskustvo, gde učenici kroz mentorske programe i pristup najsavremenijoj tehnologiji, poput Intelligent Classroom i Google Technology Classroom učionica, stiču znanja i veštine koje su im potrebne za budući akademski uspeh. Uz bogatstvo dodatnih aktivnosti, radionica i klubova, učenici razvijaju svoje talente i kompetencije u podržavajućoj sredini.

Prijavite se online

Osigurajte školovanje u najboljem obrazovnom okruženju – prijava je besplatna, a mesta su ograničena. Prijavite se ovde i obezbedite svoje mesto pod povlašćenim uslovima.