School stories

U petak, 16. oktobra, izvršni menadžer i školski psiholog International Schoola bili su počasni gosti događaja koji je organizovala partnerska institucija Via Academica.

Tokom ove godine mnogi univerziteti su promenili svoju praksu i zahteve koje postavljaju pred buduće studente. International School je i sada bio korak ispred svih – u saradnji sa predstavnicima i partnerskom mrežom prestižnih univerziteta kreirali smo pakete predmeta koji našim učenicima omogućavaju da steknu Cambridge AICE diplomu, ali i da njihovi izbori budu prepoznati pri upisu na univerzitete u zemlji i inostranstvu.

Da li znate koje predmete treba da izaberete ako želite određeni fakultet? Da li znate kako treba da izgleda motivaciono pismo? Da li znate kako da podnesete zahtev za vizu ili stipendiju? Mi znamo!

Via Academica i preko 40 svetskih univerziteta su prepoznali International School kao partnera i saveznika u implementaciji najsavremenijeg obrazovanja, a ovaj događaj je bila izvanredna prilika da postanemo još bolji.