School stories

Ovog vikenda na Adi Ciganliji održano je Nacionalno amatersko prvenstvo Srbije u golfu i International School ima zbog čega da bude ponosna. Učenici Year 12 i Year 10 učestvovali su u ovom takmičenju i „oduvali” konkurenciju.

Sjajni rezultati

Učenica Year 12 Lara Todorović očigledno vlada golf terenima – u konkurenciji devojaka, treću godinu zaredom, ova juniorska reprezentativka osvojila je titulu prvakinje Srbije. Da, dobro ste pročitali – treću godinu zaredom.

Na terenu Golf kluba Beograd viđena je uzbudljiva završnica Nacionalnog prvenstva u muškoj konkurenciji. Vukašin Suturović, učenik Year 10, poneo je titulu prvaka Srbije nakon što je u nadigravanju na prvoj rupi savladao svog protivnika. Oba igrača su nakon tri dana igre imala isti rezultat. Sa dva udarca zaostatka, treće mesto pripalo je Nikoli Bojaniću, učeniku Year 12.

Svi već znamo da je golf teren odlično mesto za upoznavanje novih ljudi, učestvovanje u zdravoj konkurenciji i učenje važnosti strpljenja i samousavršavanja. Da ne pominjemo širok spektar mentalnih i fizičkih benefita.

Da li je onda tačno da je golf lako naučiti, ali ga je teško savladati?! Pa, ne. Lara, Nikola i Vukašin dokazali su da to definitivno nije tako. Čestitamo vam! Ponosni smo na vas!