School storiesPraksa

Sigurni smo se da ste se mnogo puta zapitali šta vas očekuje nakon formalnog školovanja, čime biste želeli da se bavite i na kom radnom mestu sebe možete zamisliti u budućnosti. 

Ne morate mnogo da razmišljate!

LINKgroup

Međunarodna kompanija LINKgroup otvorila je program prakse za učenike International Schoola. Prateći svaki njihov korak, od trenutka kada kroče u školu, pa do odlaska na fakultet, našim učenicima omogućavamo da steknu kvalifikacije i kompetencije koje će im obezbediti mesta na najprestižnijim univerzitetima i programima. 

O čemu se zapravo radi?

Učenici Year 11, Year 12 i Year 13 sada imaju šansu da mesec dana provedu u nekom od sektora ove internacionalne kompanije i saznaju kako izgleda rad u nekim od najtraženijih oblasti današnjice – marketingu, prodaji, HR-u, konsaltingu – i to na sledećim pozicijama: marketing asistent, menadžer društvenih mreža, kopirajter / veb-urednik, konsultant u Centru za razvoj karijere, HR menadžer, savetnik u sektoru za učenje na daljinu.

Tokom jednomesečne prakse učenici International Schoola dobiće priliku da steknu dragoceno iskustvo, obogate svoje univerzitetske prijave, ali i saznaju više o sebi!

Sigurni smo da nijedan univerzitet neće ostati imun na njihova zadivljujuća iskustva!