School stories

U nastojanju da učenicima iz Year 12 i Year 13 pruži uvid u to kako bi njihovo školovanje na univerzitetu izgledalo, predstavnik Swiss Education Groupa je održao prezentaciju u International Schoolu. Događaj posvećen istraživanju potencijalnih opcija za upis na univerzitet bio je odlična prilika za učenike da otkriju mogućnosti koje su im dostupne u Švajcarskoj.

Prezentacija je našim učenicima prikazala niz mogućnosti za one koji su zainteresovani za visoko obrazovanje u Švajcarskoj

Swiss Education Group (SEG) je renomirana institucija koja je posvećena pružanju prvoklasnog obrazovanja i praktičnih poslovnih veština, koje nisu samo od koristi u ugostiteljskoj industriji već su i od suštinskog značaja van nje, kao i formiranju kritičkog mišljenja.

Prezentacija je našim učenicima prikazala niz mogućnosti za one koji su zainteresovani za visoko obrazovanje u Švajcarskoj. Sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo kako naši učenici ostvaruju svoje snove, možda baš zahvaljujući inspiraciji dobijenoj na ovom događaju.