Charity campaignsSchool stories

Pomaganje drugima nije prva stvar koja vam pada na pamet kada je reč o Danu zaljubljenih, zar ne? Iako se Dan zaljubljenih uglavnom vezuje za simpatije, naši učenici, članovi LINK kidZ & Youth Without Borders Community Cluba i Student Councila, ove godine su pomenuti praznik obeležili na jedan potpuno drugačiji način: rešili su da proslave prijateljstvo i šire ljubav tako što će pomagati drugima.

Učenici proslavili su ovaj praznik na drugačiji način – fokusirali su se na velikodušnost

Školski restoran bio je prepun poslastica koje su učenici i nastavnici koji su prethodno poslali SMS na 3030 mogli da kupe kako bi pomogli sedmogodišnjem Vuku Vujanoviću, dečaku sa cerebralnom paralizom, kome je hitno potreban tretman.

Jedan poslati SMS imao je funkciju kupona kojim su učenici i nastavnici mogli da kupe određene proizvode koje su članovi LINK kidZ & Youth Without Borders Community Cluba i Student Councila prethodno pripremili (ili ispekli). Restoran je bio prepun štandova sa ručno izrađenim nakitom, crtežima i razglednicama, mafinima, čokoladama itd. Uz kupon, učenici su mogli i da se slikaju u foto-kabini ili da osvoje nagradu ukoliko pogode metu u pikadu. 

Dan zaljubljenih je ove godine bio savršen za stvaranje uspomena. Naši učenici su Dan zaljubljenih proslavili na jedan drugačiji način – fokusirali su se na velikodušnost i ljubav prema drugima, tako da su svi uživali.

Sakupili smo oko 25.000 dinara za malog Vuka

Članovi LINK kidZ & Youth Without Borders Community Cluba i Student Councila su putem SMS poruka sakupili oko 25.000 dinara za malog Vuka i ovom akcijom još jednom pokazali da su uvek spremni da pomognu.