School stories

Iako nisu fizički prisutni u školi, učenici International Schoola nisu prestali sa obogaćivanjem sopstvenog obrazovanja. Imajući u vidu nastavnike koji daju sve od sebe da olakšaju proces učenja i tehnološke alate koje škola nudi, učenici razumeju koliko je zapravo bitno njihovo aktivno učešće u celom procesu.

Sjajni alati za onlajn učenje

Svi učenici imaju pristup live stream časovima, koji se emituju svakog dana od 10 časova na našoj DL platformi. Na najbolji mogući način koristimo platformu sa resursima, koja je sada dostupna na Cambridge Resource Plus. Preko aplikacija koje International School nudi, učenici na svojim telefonima i tabletima imaju mnogo lakši pristup platformi i materijalima za učenje.

Pored toga, učenici imaju brojne individualne konsultacije zakazane za sledeću nedelju, kako bi što bolje savladali gradivo koje ih očekuje do kraja školske godine.

International School se konstantno trudi da poboljša kvalitet obrazovanja, što je od izrazitog značaja u ovim okolnostima. U ova teška vremena svi smo se potrudili da plan dobro funkcioniše.