CAMBRIDGE LETNJA ŠKOLA NA ENGLESKOM JEZIKU
ZA STARIJE OSNOVCE U BEOGRADU

Neka vaše dete provede STVARNO DRUGAČIJI letnji raspust u Beogradu

Pridružite se letnjoj Cambridge školi u International Schoolu

Svaki učenik željno iščekuje letnji raspust jer nakon uspešne školske godine i vrednog rada konačno stiže prilika da se posveti zabavi i druženju sa vršnjacima!

Međutim, šta ako vam se ukaže prilika da svom detetu obezbedite nezaboravnu zabavu i druženje, ali i jedinstveno iskustvo – da preko leta na interesantan i dinamičan način nauči nove, zanimljive i korisne stvari, pričajući isključivo na engleskom jeziku?

Ako želite da vaše dete provede nezaboravno leto, puno novih druženja, iskustava i saznanja, i iskusi jedinstveni Cambridge sistem obrazovanja koji se primenjuje u International Schoolu, pozivamo vas da se pridružite letnjoj školi IS Cambridge Summer School 2023!

Raspust koji će vaše dete pamtiti zauvek

Kreativno učenje kroz interaktivne radionice i druženje sa vršnjacima!

Program IS Cambridge Summer School 2023 namenjen je svim osnovcima uzrasta od V do VIII razreda (od 10 do 15 godina) koji žele da letnji raspust provedu u druženju i učenju na stvarno drugačiji način, koje podstiče analitičko i kritičko mišljenje i razvija veštine ključne za uspeh u 21. veku.

Ovaj program predstavlja sveobuhvatan i profesionalno osmišljen multidisciplinarni, edukativno-zabavni pristup obrazovanju, posebno prilagođen svetskim standardima modernih koncepata Cambridge letnjih škola.

IS Cambridge Summer School 2023 je takođe sjajna prilika za vaše dete da usavršava znanje iz engleskog jezika, opušteno razgovarajući sa vršnjacima – jer se celokupan program odvija na engleskom jeziku!

Letnja škola će trajati dve nedelje (od 1. do 17. avgusta), a vi imate priliku da, po svom izboru, odlučite da li želite da je vaše dete pohađa u trajanju od jedne ili dve nedelje.

Jedinstveno iskustvo Cambridge sistema obrazovanja, koji se primenjuje u International Schoolu
Utvrđivanje starog i učenje novog školskog gradiva na kreativan način
Prilika da vaše dete u toku trajanja škole neprekidno usavršava znanje iz engleskog jezika
Nezaboravno leto u Beogradu u najboljem društvu i sjajnoj atmosferi
IS Cambridge Summer School 2023 sertifikat na kraju kampa

INTERDISCIPLINARNA LETNJA ŠKOLA ZA NEZABORAVNO LETO PUNO UČENJA I DRUŽENJA!

test image test image

Kako izgleda IS Cambridge Summer School 2023

Stvarno drugačija nastava koja će učiniti da vaše dete zaboravi da zapravo uči!

IS Cambridge Summer School 2023 predstavlja za ove prostore jedinstvenu multidisciplinarnu, edukativno-zabavnu letnju školu na engleskom jeziku za učenike uzrasta od V do VIII razreda, koja se održava tokom letnjeg raspusta u International Schoolu.

Časovi u letnjoj školi koncipirani su na taj način da pomoću kreativnih, interdisciplinarnih i interaktivnih radionica učenje učine zabavnim, tako da učenici ni ne osete da uče, a sve to s ciljem da se podstaknu na razmišljanje i da se kod njih razviju veštine za rešavanje problema koje će im omogućiti da učine više sa svojim znanjem. Takođe, pomoću raznovrsnih aktivnosti među kojima su onlajn-kursevi, čas u „učionici bez zidova” i dan sa humanoidnim robotom Pepperom dodatno će stimulisati interesovanje učenika za različite teme. Ovakva kombinacija aktivnosti doprinosi boljem intelektualnom i emocionalnom razvoju deteta pružanjem sveobuhvatnog pristupa, koji je do sada pokazao konkretne rezultate kod učenika International Schoola.

IS Cambridge Summer School 2023 je program sačinjen od tri edukativno-zabavna programa koja vaše dete može pohađati u trajanju od nedelju dana ili dve nedelje. U okviru kompletnog paketa letnje škole IS Cambridge Summer School 2023 vaše dete će dobiti priliku da saznaje nove stvari i uči u kontinuitetu – a sve to kroz nezaboravno druženje sa vršnjacima!

Dobijate tri edukativno-zabavna programa

IS Lingo:
Cambridge engleski jezik

Učenje engleskog jezika prema globalno akreditovanim Cambridge standardima je jedno potpuno drugačije iskustvo od onog na koje smo navikli u školama. U IS Cambridge Summer Schoolu 2023 vaše dete će engleski učiti na jedinstven način kroz svakodnevne aktivnosti i unaprediti svoju sposobnost da ga razume i upotrebljava u najrazličitijim situacijama.

 • Kreiranje blogova
 • Pisanje novinskih članaka
 • Gluma
 • Držanje prezentacija
 • Interdisciplinarni časovi

IS Business:
Poslovne veštine za uspeh u 21. veku

Učenici će naučiti kako da koriste relevantnu terminologiju, pojmove i metode i kako da prepoznaju prednosti i mane različitih poslovnih ideja. Takođe, steći će komunikacijske veštine važne za poslovanje u 21. veku, što uključuje jasno predstavljanje svojih ideja, kreiranje biznis-plana i načine za pronalaženje novih poslovnih partnera.

 • Kvizovi
 • Poslovne zagonetke
 • Magija matematike
 • Biznis-trikovi
 • Interdisciplinarni časovi

IS Science:
STEAM znanja koja otvaraju sva vrata

U okviru ovog programa za učenike će biti organizovana STEAM nastava, koja akcenat stavlja na obrazovanje ključno za razvoj naučnotehnološke sfere. Bez obzira na to čime će se vaše dete baviti u budućnosti, STEM predmeti će mu biti neophodni za uspešno snalaženje na sadašnjem i budućem tržištu rada.

 • Programiranje
 • Photoshop
 • Veb-dizajn
 • Interdisciplinarni časovi

Kako će izgledati jedan dan vašeg deteta u letnjoj školi

10:15–11:00
Intro workshop
11:05–11:50
Workshop 1
11:50–12:15
Break
12:15–13:00
Workshop 2
13:05–13:50
Workshop 3

Bonus sadržaji u okviru IS Cambridge Summer Schoola 2023

Dan sa Pepperom - humanoidnim asistentom za neverovatno obrazovno iskustvo

U okviru letnje škole učenici će imati priliku da provedu jedan dan u društvu stvarno drugačijeg nastavnika – humanoidnog robota Peppera.

Ovaj robot odlikuje se nesvakidašnjom sposobnošću prepoznavanja emocija. Na osnovu veštačke inteligencije Pepper analizira izraze lica i glasovne tonove, zahvaljujući čemu se sa lakoćom povezuje sa ljudima, pomaže im u njihovim aktivnostima i deli znanja sa njima.

Pepper je u stanju da svakom osnovcu pruži personalizovane preporuke u nastavnom procesu i pomogne mu u traganju za pravim informacijama, koje će omogućiti pravilno rešavanje zadatka. Uz to, podjednako dobro komunicira sa jednom osobom ili čitavim timom, što ga čini izvrsnim za sve tipove nastave.

Uz dragocenu pomoć ovog humanoidnog robotića nastavnici jednostavnije i pouzdanije prate razvoj svojih učenika i na siguran način ih uvode u svet koji ih očekuje u budućnosti.

Online kursevi o temama važnim za razvoj vašeg deteta

Globalne perspektive (za učenike od 10 do 12 godina)

Ovaj kurs omogućava učenicima da steknu veštine kroz obradu širokog spektra tema koristeći ličnu, lokalnu i globalnu perspektivu. Osmišljen je tako da učenicima pruži pregled i objašnjenje osnovnih koncepata i pitanja iz svakodnevnog života, kao i da im pomogne da razviju veštine kao što su kritičko mišljenje i rešavanje problema. Po završetku ovog kursa učenici će biti upoznati sa osnovnim veštinama iz šest glavnih oblasti (analize, istraživanja, evaluacije, refleksije, saradnje i komunikacije), prolazeći kroz širok spektar tema i koristeći ličnu, lokalnu i globalnu perspektivu.

Efikasno učenje (za učenike od 10 do 15 godina)

Kurs „Efikasno učenje” namenjen je upoznavanju učenika sa teorijskim, ali i praktičnim osnovama na kojima se zasniva proces uspešnog učenja. Učenici će dobiti niz saveta o tome šta sve mogu da učine kako bi efikasnije učili i što duže pamtili naučeno. Važne lekcije posvećene su efikasnom upravljanju vremenom, ali i njegovim najvećim kradljivcima. Biće predstavljen i koncept aktivnog učenja, kao i njegove najveće beneficije.

Digitalni marketing (za učenike od 13 do 15 godina)

U okviru kursa „Digitalni marketing” učenicima će biti predstavljene neke od osnovnih terminoloških odrednica, koncepata, ali i vrsta ili tehnika digitalnog marketinga. Zahvaljujući ovom kursu, učenici će se detaljnije upoznati sa različitim vrstama digitalnog marketinga i mnogobrojnim načinima realizacije različitih tehnika iz ove oblasti, tako da je jedna od ideja ovog kursa i da omogući samostalno kreiranje planova iz oblasti digitalnog marketinga u skladu sa različitim poslovnim okvirima.

Dodatne usluge za sve koji izaberu letnju školu u trajanju od dve nedelje

Dan u učionici bez zidova i bonus onlajn kurs

Classroom Without Walls Day

Učenici će imati priliku da provedu jedan dan u „učionici bez zidova”. Ovaj koncept osmišljen je tako da deca zajednički, izvan škole, upoznaju prirodu i znamenitosti grada u kojem žive. To je koncept koji International School praktikuje na osnovu uspešnih svetskih primera u obrazovanju i po kojem je ova ustanova stvarno drugačija.

Igre na otvorenom su, prema mnogim istraživanjima, nešto što doprinosi razvoju kognitivnih, motoričkih i intelektualnih sposobnosti, a često imaju veze i sa spoznajom kulture i njenih vrednosti.

Python and Programming Fundamentals onlajn kurs

Cilj kursa je upoznavanje učenika sa tehnikama i logikom programiranja. Nakon usvajanja gradiva biće pripremljeni da samostalno kreiraju programe pomoću Python programskog jezika, kao i da ih pokrenu i distribuiraju. Poznavaće terminologiju programiranja, te će moći da prepoznaju i samostalno upotrebljavaju različite sintaksne i logičke šablone u sopstvenim aplikacijama.

Osim generalnih veština programiranja, tokom kursa učenici se upoznaju sa osobenostima Python programskog jezika, pa će, nakon što ga odslušaju, moći da identifikuju programe napisane u ovom jeziku, prepoznajući njegove sintaksne komponente.

Sertifikat za sve polaznike letnje škole IS Cambridge Summer School 2023

Po završetku letnje škole očekuje vas IS Cambridge Summer School sertifikat, koji se dodeljuje kao priznanje za uspešno kompletiran integrisani program radionica i nastave na kraju svake nedelje! Ovaj sertifikat služiće vam kao potvrda o uspešno završenom integrisanom programu kognitivnog i emocionalnog razvoja koji se drži svetskih standarda kvaliteta nastave.

Zašto da odaberete IS Cambridge Summer School 2023?

Pružite svom detetu priliku da provede nezaboravno leto

Ovo je prilika da vaše dete bude deo jedine letnje edukativno-zabavne letnje škole za starije osnovce u našoj zemlji, čiji je sadržaj prilagođen svetskim standardima modernih koncepata Cambridge letnjih škola.

Jedina Cambridge letnja škola na ovim prostorima

Vaše dete neće propustiti važne lekcije, jer je svaka lekcija „priča za sebe” i samo je deo velike IS Cambridge Summer School 2023 slagalice. Gradivo iz svih programa međusobno će se prožimati kroz interdisciplinarnu nastavu, koja će učenike motivisati da povezuju znanja.

Holistički pristup za svestrani razvoj deteta

Nastava u školi IS Cambridge Summer School 2023 je takva da učenici, učeći kroz kreativne i dinamične aktivnosti, gotovo i ne primete da uče. Ovaj nastavni model, koji koriste učenici International Schoola, podstiče svestranost i daje odlične rezultate.

Nezaboravno zabavan, a koristan letnji raspust

Profesionalni tim kreatora škole IS Cambridge Summer School 2023 pažljivo je sastavljao plan aktivnosti (prema globalnim standardima u savremenoj pedagogiji), koje će zaokupiti pažnju dece u kontinuitetu i angažovati ih da aktivno učestvuju u zadacima.

Konstruktivno osmišljeni dani

Vašem detetu su u potpunosti posvećeni nastavnici i učitelji, koji su pre svega pedagozi, a tek potom predavači. Oni vode računa o potrebama deteta, osluškuju njihove sugestije i pripremaju inovativne načine da ih podstaknu.

Tim stručnjaka uvek dostupan detetu

U toku letnje škole vaše dete će neprekidno razvijati i vežbati svoje jezičke veštine na engleskom, kako na predavanjima tako i kroz komunikaciju sa vršnjacima, jer se jezik najbolje uči kroz razgovor.

Komunikacija na engleskom u toku celokupnog trajanja škole

Da bi obrazovanje bilo moderno, ono mora pratiti inovacije u savremenim tehnologijama i koristiti ih kako bi olakšalo učenje i učinilo ga što dinamičnijim i zanimljivijim. International School je u tom pogledu lider ne samo u našoj zemlji, već i u celom regionu.

Podsticajno i moderno okruženje po najsavremenijim standardima

Vaše dete će imati priliku da mu svaki dan u toku trajanja letnje škole bude ispunjen neverovatno zabavnim, a korisnim aktivnostima, kroz koje će naučiti mnogo novih stvari.

Nedelju dana ispunjenih različitim aktivnostima

Iskoristite priliku i prijavite se na letnju školu IS Cambridge Summer School 2023 po sniženim cenama

Jedinstvena Cambridge letnja škola u regionu za starije osnovce

Šta dobijate?

✔️ tri edukativno-zabavna programa („IS Lingo”, „IS Business” i „IS Science”)
✔️ Dan sa humanoidnim robotom Pepperom
✔️ Online kurseve o temama važnim za razvoj vašeg deteta
✔️ Najmoderniju tehnologiju, opremu i rekvizite za svakodnevne aktivnosti
✔️ Sav neophodan materijal za rad na radionicama
✔️ Sertifikat International Schoola za uspešno završen program

Ukoliko izaberete letnju školu u trajanju od dve nedelje dobijate i:

✔️ Dan u učionici bez zidova
✔️ Python and Programming Fundamentals onlajn kurs

Trajanje programa Puna cena Cena sa popustom za prijave do 30. 6.
Jedna nedelja 350 200
Dve nedelje 450 300

Napomena: Možete se prijaviti za program letnje škole u trajanju od nedelju dana, ili dve nedelje. Sve cene izražene su u evrima. Za sva pitanja možete kontaktirati sa savetnikom za upis International Schoola na mejl: admission@iss.edu.rs ili putem telefona: +381 (0)11 4011 220

Prijavite svoje dete na IS Cambridge Summer School 2023

IS Cambridge Summer School 2023 je tu da vašem detetu pruži letnji raspust 2023. koji će pamtiti po neobičnim posetama, interesantnim kvizovima i takmičenjima, uzbudljivim eksperimentima i kreativnim radionicama. Prijavite svoje dete za IS Cambridge Summer School 2023 i rezervišite mesto za potpuno nezaboravno letnje iskustvo!


  DaNe

  International School – Stvarno drugačije Cambridge školovanje i tokom letnjeg raspusta

  International School predstavlja veoma inspirativnu sredinu za ambiciozne mlade, koji teže postizanju visokih akademskih ciljeva. U modernom svetu, koji se neprestano menja, neophodno je držati korak sa vremenom i stalno usvajati nova znanja. Upravo zbog toga International School predstavlja spoj svetskih metodičkih trendova, informacionih tehnologija i nastavnog programa.

  Letnja škola IS Cambridge Summer School 2023 predstavlja jedinstvenu priliku da osnovci uzrasta od V do VIII razreda (od 10 do 15 godina) osete atmosferu International Schoola, koji se prepoznaje po inovativnim nastavnim metodama, stručnim, a istovremeno prijateljski nastrojenim učiteljima i nastavnicima, kao i raznovrsnim aktivnostima za širenje dečje perspektive, veština i znanja.

  Register
  Upis za generaciju 2023/24. je u toku! Prijavite se ovde »