Charity campaignsSchool stories

Savet učenika je, uz pomoć učenika koji pohađaju Lower Secondary program, obeležio Noć veštica organizujući dobrotvornu prodaju slatkiša i filmsku projekciju.

Savet učenika okupio je Lower Secondary učenike na projekciji horor filma, nudeći im nezaboravno iskustvo kroz zabavu i napetost.

Savet učenika je organizovao i dvodnevnu dobrotvornu prodaju

Duh ovog praznika nije se završio ovim filmom. Savet učenika je u školskom restoranu organizovao dvodnevnu dobrotvornu prodaju. Prodaja je podrazumevala veliki izbor poslastica, uključujući male, srednje i velike kese sa posebno pripremljenim poslasticama, kao i štampane priče o Noći veštica koje su zaintrigirale maštu prisutnih. Elena Voronova, učenica Year 9, potrudila se da u školu unese duh Noći veštica kroz dekoracije koje je uglavnom pripremila samostalno.

Ovo nije bila obična prodaja slatkiša – na inovativan način doprinosila je višem cilju. Malo pakovanje poslastica dobio bi svako ko bi poslao SMS organizaciji „Budi human”.

Inicijativa Saveta učenika omogućila je učenicima da uživaju u Noći veštica negujući osećaj društvene odgovornosti i empatije. Ovaj događaj naglasio je značaj pomaganja drugima u vreme slavlja. Bio je to jedinstven način da se ovaj praznik obeleži humanitarnim gestom, pokazujući altruistički duh koji odlikuje našu školsku zajednicu.